Julkaistu19.05.2023JulkaisijaKira Kerbs

Haemme pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen asentajaa matkapuhelinverkkojen sisäpeittokuuluvuuden rakentamiseen. Toimenkuvaa on tarkoitus laajentaa kattamaan FTTH kuituasennuksia tarpeiden mukaan.

 

Sisäverkkoasennuksissa työtehtävät sisältävät mm. kaapelointeja ja antenni- sekä jakajakomponenttien asennuksia, jotka tapahtuvat pääosin uudistyömailla. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa mittauksiin, häiriöselvityksiin ja käyttöönottoihin sekä muihin asiantuntijatehtäviin, kuten asennussuunnittelu. FTTH asennuksissa kytkemme asiakkaalle kohteeseen kuituyhteyksiä. Kaapelointien lisäksi tulet tutuksi kuituhitsauksien kanssa.

 

Odotamme sinulta löytyvän alalle soveltuvan koulutuksen sekä 1-5 vuotta työkokemusta sähkö- tai telealalta. Työ edellyttää ajokorttia (B) ja oman auton käyttöä. Työturvallisuuskortti on minimivaatimus rakennuskohteissa. Plussana EA-kortti, Tulityökortti tai esim. Tieturva 1. Tarvittaessa pystymme järjestämään vaadittavien korttien koulutukset. Katsomme eduksi kokemuksen rakennustyömaiden tai saneerauskohteiden sähkö- tai teleasennustöistä.

 

Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä sekä tunnollinen ja tarkka. Työ on pääsääntöisesti parityöskentelyä, mutta voi olla myös itsenäistä kokemuksen karttuessa. Työkuvien ja suunnitelmien tulkitseminen on sinulle tuttua. Hyvät kommunikointitaidot auttavat viemään työt maaliin sekä sisäisesti, että kohteiden yhteyshenkilöiden kanssa. Ennen kaikkea asenne ratkaisee alkuun. Työnkuvaan kuuluu vahvasti asiakaspalveluhenkisyys, joten osaat toimia eri tilanteissa ammattimaisesti. Tukena ovat kokeneet kollegat, jotka auttavat tarpeen tullen.

 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita pikaisesti vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV tulemaan sähköpostitse osoitteeseen rekry@netel.fi. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana. Hakuaika päättyy keskiviikkona 31.5.2023 klo 23:59. Lisätietoja työpaikasta antaa Tero Laitinen ma-pe klo 14-16:00, numerosta 050-479 9650.

 

Netel Oy on Suomessa toimiva tietoliikenne- ja sähkönsiirtoverkkojen kokonaistoimittaja. Netel Oy kuuluu Netel konserniin, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Iso-Britanniassa. Rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa Suomen suurimpien sähköyhtiöiden ja teleoperaattoreiden kanssa varmistamalla energian tuotannon ja toimivat tietoliikenneyhteydet.

Netelin lähtökohtana on rakentaa laadukkaita ja luotettavia verkkoja asiakkailleen avaimet käteen periaatteella. Verkkoja toteutetaan sekä viranomaisvaatimusten että operaattoreiden tarpeista. Toteutettavilla verkoilla tuodaan matkapuhelin- ja datapalvelut kiinteistöihin kattamaan verkkopalvelut riittävällä tasolla.

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite