Julkaistu08.05.2020JulkaisijaAri Asikainen

Haemme projekti-organisaatioomme Järjestelmäasiantuntijaa vastaamaan/toteuttamaan asiakkaan verkkosuunnitelmia SNET- ja SPROJECT-järjestelmiin suunnitteluvaiheesta aina luovutukseen asti.

Toimipisteenäsi on Helsingin toimistomme, mutta yhtiössämme on myös sovittavissa etätyömahdollisuus projekti- tai työtehtäväkohtaisesti.

 

Vastuihisi kuuluu SNET-suunnitelmien toteutus tai ostaminen palveluna asiakkaan lähtötietojen perusteella sekä SPROJECT-/ eMOBILE-työkalujen päivitys oman vastuualueesi osalta asiakasprosessin mukaisesti. Vastuullasi on myös vastata suunnitelmien valmistumisesta ja oikeellisuudesta muiden projektivaiheiden tarpeiden mukaisesti. Lisäksi vastuullesi kuuluvat sisäiset koulutukset kyseisten järjestelmien osalta.

 

Omaat tietotekniikka-alan koulutuksen ja kokemusta sinulle on kertynyt SNET-/SPROJECT-järjestelmistä vähintään kahden vuoden verran. Etuna katsotaan osaaminen teleoperaattoreiden siirtoverkoista, erityisesti siirtoverkkojen topologian ja laitteiden osalta.

 

Olet rohkea ja omatoiminen työssäsi ja kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kesken.

Palat myös halusta kehittää itseäsi, oppia uutta ja osallistut mielelläsi kehityshankkeisiin.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektijohtaja Janne Oksa (janne.oksa@netel.fi / 0504141291).

 

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen janne.oksa@netel.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2020.

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite