Julkaistu12.06.2023JulkaisijaKira Kerbs

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Kenttäpäällikköä projektinjohto-organisaatioomme vastaamaan kuituverkkoprojektien suunnittelun ja kenttätöiden toteutuksesta suunnitteluvaiheesta luovutukseen asti. Toimialueena Satakunta / Pirkanmaa. Tehtävä painottuu toteutusvaiheen koordinointiin ja seurantaan.

Työtehtäviisi kuuluu mm. projektien ohjaus-, valvonta- ja johtamistehtävät, joilla saavutetaan projektien aikataululliset, taloudelliset ja laadulliset tavoitteet työsuojelumääräyksiä noudattaen. Pääpaino tehtävissä on kumppaniemme töiden valvominen, jotta työmailla päästään asetettuihin tavoitteisiin.

Olet etsimämme kenttäpäällikkö, mikäli omaat alalle soveltuvan koulutuksen ja kokemusta on ehtinyt kertyä vastaavasta työstä vähintään kahden vuoden ajan. Olet rohkea sekä omatoiminen työssäsi ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi eri sidosryhmien kesken. Sinulta odotamme, että palat halusta kehittyä projektinjohdon ammattilaiseksi. Ajokortti on työssä välttämätön.

Tarjoamme työpaikan, jossa pääset mukavassa työympäristössä laajentamaan osaamistasi projektinjohdollisissa tehtävissä. Meillä on matalahierarkinen ja asiantunteva työyhteisö, jossa avoimuus ja toisen kunnioittaminen ovat kaiken A ja O. Työsuhde-eduista mainittakoon – mitä parhaimpien työkaverien lisäksi – muun muassa kulttuuri- liikunta ja puhelinetu. Lisäksi meillä on käytössä vuosibonusjärjestelmä.

Lähetä meille ansioluettelosi, hakemuksesi ja mahdollinen palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@netel.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit olla yhteydessä projektijohtaja Martti Piirtoon (martti.piirto@netel.fi, puh. +358 40 525 6066), mikäli sinulla herää kysyttävää työtä tai hakua koskien.

 

Yrityskuvaus

Netel-konserni on Skandinaviassa, Saksassa ja Iso-Britanniassa vuodesta 2000 saakka toiminut tietoliikenne- ja sähkönsiirtoverkkojen asiantuntija. Suomessa Netel Oy työllistää valtakunnallisesti suoraan lähes 50 henkilöä ja kumppaniverkostonsa kautta noin 400 henkilöä mobiili-, valokuitu- ja sähköverkkohankkeissa.

Netelin Televerkot -liiketoimintayksikkö vastaa kuitu- ja mobiiliverkkojen kokonaisvaltaisesta projektinjohtamisesta ja palveluiden tuottamisesta asiakkaalle, pitäen sisällään muun muassa verkkojen suunnittelun, materiaalihankinnat, rakennustyöt, asennukset ja ylläpidon.

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite