Julkaistu29.05.2019JulkaisijaAri Asikainen

Olet jo kannuksesi ansainnut arvostettu ja asiakasvastuullinen projektijohtaja sähköverkkojen alalla, mahdollinen kokemus kiinteän verkkojen markkinasta lasketaan eduksi. Työmoraalisi on korkea ja täytät asiakkaiden odotukset erinomaisin arvosanoin. Haluat aktiivisesti kehittää yhdessä asiakkaan kanssa tuotantoprosessia molempien osapuolen kannalta tehokkaammaksi. Markkinoiden kumppaniverkosto on sinulle jo osittain tuttua ja olet taitava kumppaniverkoston johtaja.

Soveltuva koulutus esim. Sähkötekniikan insinööri/DI. Edellytämme yli 10 vuoden kokemusta sähköverkkoprojektien johtamisesta, tarjouslaskennasta ja hankinnasta. Olet luonteeltasi aikaansaava ja tavoiteorientoitunut, esimieskokemusta omaava projektijohtaja. Työntekopaikkasi sijaitsee sinulle parhaiten sopivassa Netelin toimipisteessä – Seinäjoella, Helsingissä, Jyväskylässä tai Turussa. Tehtävänkuva edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään sähköpostitse Liiketoimintajohtaja Jukka Kapelalle (jukka.kapela@netel.fi) viimeistään 19.6.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Stefan Ljunglin 0400-887059 / stefan.ljunglin@netel.fi ja Kiinteä tietoliikenne- ja Sähköverkko -liiketoimintajohtaja Jukka Kapela 050-5066757 / jukka.kapela@netel.fi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kasvavassa alaa jo muokanneessa yhtiössä. Emme lupaa helppoa eläkeläisvirkaa tai klo 8–16 työtä. Sen voimme kylläkin luvata, että Netelillä pääset mukaan muuttamaan yhteiskuntaa, saat käyttää koko osaamistasi ja opit myös uutta. Työkaverisi ovat reiluja ja juttu luistaa, vaikka töitä paiskitaan paljon. Asiakkaalle luvatut asiat tehdään, jopa vähän etuajassa.

Netel Oy on pohjoismaalaiseen Netel-konserniin kuuluva, Suomessa ja Virossa toimiva tietoliikenne- ja sähkönsiirtoverkkojen kokonaistoimittaja, joka ravistelee alan perinteisiä toimintamalleja. Verkostoituneen liiketoimintamallinsa ansioista Netel tarjoaa laadukkaan, helpon ja ketterän avaimet käteen-palvelun asiakkailleen. Netel-konsernissa on 400 työntekijää 25 eri toimistossa Pohjoismaissa sekä 1400 kokoaikaista alihankkijaa. Lue lisää www.netel.fi

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite