Julkaistu24.06.2021JulkaisijaAri Asikainen

Haemme osaavaan Sähköliiketoiminnan joukkoomme asiantuntevia Projekti- ja Kenttäpäälliköitä vastaamaan omien sähkönjakeluverkkoprojektiemme suunnittelun ja kenttätöiden toteutuksesta suunnitteluvaiheesta aina luovutukseen asti. Toimialueena Lounais-Suomi ja Uusimaa. Tehtävät sisältävät myös suunnitteluvaiheen koordinoinnin ja seurannan.

 

Hankkeet, joihin haku kohdistuu, ovat monivuotisia ja pääset niihin mukaan heti alusta alkaen. Mahdollisuuksia tarjoamme sekä meille tutuksi tulleiden asiakkuuksien että uusien parissa.

 

Kenttäpäällikkönä (= kenttätöiden Projektipäällikkönä) vastaat projektin laadullisesta toteutuksesta kumppaniemme kanssa ja tässä tehtävässä pääset toimimaan sekä toimistotehtävissä että kentällä kumppaniemme kanssa. Projektipäällikkönä vastaat projektista kokonaisuutena mukaan lukien asiakasrajapinnan ja talouden seurannan.

 

Työtehtäviisi kuuluvat projektien ohjaus-, valvonta- ja johtamistehtävät, joilla saavutetaan projektien aikataululliset, taloudelliset ja laadulliset tavoitteet työsuojelumääräyksiä noudattaen. Pääpaino tehtävissä on kumppaniemme ja omien työryhmiemme töiden johtaminen työmailla.

 

Omaat sähköalan koulutuksen ja kokemusta on kertynyt jo vastaavasta työstä vähintään kahden vuoden verran. Edellytämme osaamista verkko-operaattoreiden prosesseista ja järjestelmistä, etenkin Trimble NIS -taitosi ovat hyvällä tasolla. Olet rohkea ja omatoiminen työssäsi, ja kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kesken. Tulevaisuudessa olet avoin matkustamaan työn puolesta Suomen sisällä ja palat halusta kehittyä sähköverkkorakentamisen ammattilaisena.

 

Hae rohkeasti, löydämme sinulle varmasti mieluisen tehtävän mainiossa porukassa! Lisätietoja tehtävästä antaa Projektijohtaja Mika Suoverinaho (mika.suoverinaho@netel.fi/ +358 40 167 9413, lomalla 12.7.-6.8.2021).

 

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen info@netel.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.8.2021. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite