Julkaistu17.04.2020JulkaisijaAri Asikainen

 

Haemme projektinjohto-organisaatioomme Projektipäällikköä vastaamaan omien sähkönjakeluverkkoprojektien toteutuksesta suunnitteluvaiheesta aina luovutukseen asti. Toimipisteenäsi on joko Seinäjoen tai Tampereen toimistomme.

Vastuihisi kuuluu projektien toteuttaminen ottaen huomioon asiakastyytyväisyyden, taloudelliset tavoitteet ja suunnitellun aikataulun, täyttäen samalla työturvallisuus- sekä laatuvaatimukset. Käytössäsi on laaja kumppaniverkosto sekä osaavan ja avoimen projektinjohto-organisaation tuki.

Omaat sähköalan koulutuksen ja kokemusta sinulle on kertynyt jo vastaavasta työstä vähintään kahden vuoden verran. Edellytämme osaamista verkko-operaattoreiden prosesseista ja järjestelmistä. Olet rohkea ja omatoiminen työssäsi, ja kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kesken. Palat myös halusta kehittää itseäsi ja osallistut mielelläsi kehityshankkeisiin.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Stefan Ljunglin (stefan.ljunglin@netel.fi / 0400887059).

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen stefan.ljunglin@netel.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.5.2020.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite