Julkaistu22.08.2022JulkaisijaAri Asikainen

Oletko sähköverkkoasentaja ja haluat jatkaa omilla käsillä tekemistä, mutta sinua kiinnostaa myös kehittyä työnjohdollisissa tehtävissä? Tartu nyt mahdollisuuteen liittyä Netelin organisaatioon, missä saat jatkaa itsellesi mielekkäitä asennustöitä ja samalla laajentaa osaamistasi työnjohdollisiin tehtäviin niin, että tulevaisuudessa voit toimia esimerkiksi Kenttäpäällikkönä tai Työpäällikkönä. Kehityspolku rakennetaan osaamisesi ja kehittymistahtosi mukaan.

Omaat sähköalan koulutuksen ja vähintään parin vuoden kokemuksen verkonrakennustöistä, otat vastuun omista töistäsi ja tulet toimeen työkavereidesi kanssa. Tarjoamme paikkaa kehityshenkisessä organisaatiossa.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset sisältäen CV:n ja palkkatoiveen sähköpostitse osoitteeseen info@netel.fi 30.9.2022 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yrityskuvaus

Netel-konserni on tietoliikenne- ja sähkönsiirtoverkkojen asiantuntija Skandinaviassa, Saksassa ja Iso-Britanniassa vuodesta 2000. Suomessa Netel Oy työllistää valtakunnallisesti suoraan lähes 50 henkilöä ja kumppaniverkostonsa kautta noin 400 henkilöä mobiili-, valokuitu- ja sähköverkkohankkeissa.

Netelin Sähköverkot -liiketoimintayksikkö vastaa sähkön jakelu- ja siirtoverkkojen kokonaisvaltaisesta projektinjohtamisesta ja palveluiden tuottamisesta asiakkaalle, pitäen sisällään muun muassa sähkönjakeluverkkojen suunnittelun, materiaalihankinnat, asennukset ja ylläpidon.

 

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite