Julkaistu14.04.2022JulkaisijaAri Asikainen

Haemme osaavaan Matkapuhelinverkkoliiketoiminnan joukkoomme asiantuntevaa Rakennuttajaa vastaamaan asiakasprojektimme siirtoverkon/-laitteiden suunnittelun ja kenttätöiden rakennuttamisesta suunnitteluvaiheesta aina luovutukseen asti.

Projekti, johon haku kohdistuu, on monivuotinen. Projektikokonaisuudesta vastaa Projektipäällikkö, mutta osakokonaisuusvastuut ovat osa-alueiden rakennuttajilla eli pääset mukaan jo valmiiksi toimivaan projektitiimiin. Halutessasi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä myös meille tutuksi tulleiden tai uusien asiakkuuksien parissa.

Rakennuttajana vastaat projektin siirtoverkko-osa-alueen laadullisesta toteutuksesta suunnittelusta luovutukseen asti suunnittelu- ja kenttäkumppaniemme kanssa. Tehtävä suoritetaan pääosin toimistotyönä, mutta kenttäkäynnit ja kumppaneiden tapaaminen on myös suositeltavaa. Toimistotyön voit suorittaa niin etänä kuin konttorillakin. Osallistut sekä sisäisiin että asiakaspalavereihin niissä vastaten omasta osa-alueestasi. Sinulla on myös taloudellinen vastuu osa-alueesi suorituksista.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisprojektin siirtoverkko-osa-alueen ohjaus-, valvonta- ja rakennuttamistehtävät, joilla saavutetaan kokonaisprojektin aikataululliset, taloudelliset ja laadulliset tavoitteet työsuojelumääräyksiä noudattaen.

Voit olla työnjohto, suunnittelu- tai asennustaustainen, asenne ratkaisee.

Omaat hyvän kokemuksen siirtolaitteista ja ymmärrät siirtoverkkokokonaisuuden.

Eduksi katsomme  osaamista teleoperaattoreiden prosesseista ja tietojärjestelmistä, etenkin jos SNET/ Sproject -osaamisesi on hyvällä tasolla.

Olet rohkea ja omatoiminen työssäsi ja kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kesken.

Olet tiimipelaaja, sitoudut projektitiimin yhteisiin tavoitteisiin etkä pelkää oppia uutta tai ottaa toimenkuvasi ulkopuolisia tehtäviä, jos tilanteet niin vaativat.

Hae rohkeasti, löydämme sinulle varmasti mieluisen tehtävän mainiossa porukassa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektijohtaja Janne Oksa (janne.oksa@netel.fi/ +358 50 414 1291).

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen info@netel.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.5.2022.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite