Julkaistu11.06.2014JulkaisijaAri Asikainen

Laajakaistarakentaminen pääsi taas vauhtiin Keski-Suomessa, Kuuskaista teki liiketoimintakaupan ensimmäisessä vaiheessa Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:n (KSVV) kanssa viiden kunnan verkoista. Tässä liiketoimintakaupassa siirtyy kyseisten kuntien alueelle rakennutettu verkko KSVV:n omistukseen sekä tehdyt suunnitelmat jatkorakentamiselle niiltä osin kuin ne ovat valmiit.

Suunnitelman mukaiset työt käynnistyivät välittömästi TYL Telog Oteranin osalta Multialla, Toivakassa ja Konnevedellä, joissa TYL on pääurakoitsijana. Myös Konnevesi ja Kyyjärvi kuuluvat tähän nyt verkonrakennuksen käynnistäneisiin KSVV:n osakkaisiin. Verkon rakennuttajan edustajana toimii Kuuskaistan Palvelut Oy, KSVV:n toimeksiannosta.

Ensimmäisessä vaiheessa rakentamisen painopiste on kunnissa joille myönnetyt tuet ovat voimassa vain 2014 loppuun rakentamisen osalta.

KSVV:n vt. toimitusjohtaja Timo Jokinen yhdessä Kuuskaistan toimitusjohtajan Tapio Saarisen kanssa ovat tyytyväisiä kun löydettiin toimiva ratkaisu aluksi viiden kunnan verkkoliiketoiminnan jatkamiselle ja taas päästään rakentamaan maakunnalle elintärkeitä laajakaista yhteyksiä. TYL Telog Oteranille tämä on myös erinomainen uutinen, hankkeen vaikeudet ovat yhdessä voitettu asiakkaan kanssa ja nyt kovalla työllä yhdessä varmistamme verkon syntymisen näiden kuntien osalta suunnitelman mukaisesti vakuuttaa Telogin tj. Ari Asikainen.

Keski-Suomen Valokuituverkot Oy on juuri perustettu, kuntien sekä Kuuskaistan yhdessä omistama yhtiö joka rakentaa ja operoi valokuituverkkoa Keski-Suomen maakunnan alueella.

TYL Telog Oteran on Telog Oy:n ja Oteran Oy:n työyhteenliittymä, joka on perustettu valokuituverkkojen kokonaisvaltaisten projektien urakointiin. TYL:ssä yhdistyy erinomaisesti Telogin vankkumaton telealan ammattitaito ja Oteranin maanrakennuksen erikoisosaaminen sekä molempien tinkimätön projektinjohtokokemus.

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite