Julkaistu14.06.2016JulkaisijaAri Asikainen

Olemme saaneet nauttia erittäin kiireisestä ja tapahtumarikkaasta alkuvuodesta!

Loppuvuodesta 2015 allekirjoitimme rakentamissopimuksen uuden asiakkuuden kanssa. Uuden asiakkaan verkon rakentamistyöt aloitimme alkuvuodesta ja tämän tuomat uudet toimintatavat ja prosessit ovatkin pitäneet meidät ja kumppanimme sopivan kiireisinä.

Alkuvuoden aikana olemme vahvistaneet merkittävästi organisaatiotamme mm. projektointi-, operointi- ja teknisiin tehtäviin. Näin pystymme varmistamaan kaikille asiakkaillemme ja kumppaneillemme parhaan mahdollisen palvelun ja tuen heidän tavoitteissaan.

Vuoden alusta laajensimme toimitusketjumme kattamaan myös tukiasemaverkon tukiasemien ja liityntäyhteyksien käyttöönotto-operoinnin, näillä toiminteilla pystymme luovuttamaan asiakkaillemme täysin valmiin ja toiminnaltaan varmistetun kohteen ilman että asiakkaan tarvitsee sitoa omaa resurssiaan rakentamisvaiheeseen, kun olemme liittäneet testatun tukiaseman osaksi asiakkaan verkkokokonaisuutta siirtyy se asiakkaan verkonhallintaan.

Loppuvuodesta 2015 saimme myös asiakkaaltamme matkapuhelinverkon viankorjausvastuun koko heidän radioverkkoalueellaan ja tämäkin meille uutena toimineena on pitänyt meidät alkuvuoden mukavan kiireisenä, olemmekin lunastaneet paikkamme viankorjauskumppanina saavuttaen hienosti asiakkaamme asettamat SLA vaatimukset.

Kaikki nämä alkuvuoden uudet kuviot lisättynä olemassa olevien asiakkuuksien jatkumisella antavat meille loistavat mahdollisuudet tehdä tästä hieno vuosi 2016.

Haluankin kiittää kaikkia asiakkaitamme, kumppaneitamme ja henkilökuntaamme tähänastisesta luottamuksesta, sitoutumisesta ja venymisestä!

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite