Julkaistu18.03.2015JulkaisijaAri Asikainen

Netel Group, pohjoismainen johtava telekommunikaatioverkkojen rakentaja, laajentaa edelleen toimintojaan ostamalla Telog Oy:n osake-enemmistön.

Telog Oy on korkeatasoinen projektinjohtotalo, jonka palveluihin kuuluu mm. tietoliikenneverkkojen rakenta-minen sekä energian siirron projektinjohtopalvelut Suomessa ja Baltiassa. Telog Oy:n osake-enemmistön kauppa on strateginen päätös vahvistaa Netel Groupin asemaa Pohjoismaissa.

Netel Group:n toimitusjohtaja, Erik Salling:

”Ensijaisesti Telog vahvistaa Netelin johtavaa markkina-asemaa Pohjoismaissa. Telogilla on vahva johtotiimi ja sen henkilöstöllä on mittava ja erittäin laaja kokemus markkinoilla. Telog tunnetaan pätevänä ja luotetta-vana toimijana, joka on osoittanut vahvuutensa toimimalla tuottavasti useiden vuosien ajan. Tämä antaa meille luottamuksen siihen, että Telogin liiketoiminta tulee olemaan merkittävä arvo Netel Groupille.”

Telog Oy:n toimitusjohtaja Ari Asikainen kommentoi:

”Olemme innoissamme liittymisestä Netel Groupin organisaatioon. Yhdessä Netel Groupin kanssa pystymme toteuttamaan yhä mittavampia projekteja laajemmilla resursseilla nykyisille ja uusille asiakkaillemme koko Itämeren alueella. Tämä on merkittävä uutinen Telogin henkilöstölle ja kumppaniverkostolle, kasvaminen yhdessä Netel Groupin kanssa tuo mahtavia uusia mahdollisuuksia meille kaikille.”

 

Netel Group lyhyesti
Netel rakentaa ja ylläpitää kiinteitä ja langattomia verkkojärjestelmiä. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen kokonaisratkaisuja, jotka sisältävät projektin johdon, verkkosuunnittelun, alihankinnat, lisensoinnit, suunnittelun, rakentamisen, asentamisen, toi-minnan ja ylläpitämisen. Netelillä on 215 työntekijää 15 toimistossa Pohjoismaissa sekä 800 kokoaikaista alihankkijaa eri projekteissa. Netel Groupin liikevaihto oli n. 850 miljoonaa kruunua vuonna 2014.

Telog Oy lyhyesti
Telog konsultoi, suunnitelee, toteuttaa ja ylläpitää telekommunikaatio- sekä energiansiirtoverkkoja Suomessa ja Baltias-sa. Telogilla on 30 työntekijää kuudessa toimispisteessä Suomessa ja toimisto Eestissä, sekä noin 350 kokoaikaista alihankkijaa kumppaniverkostossaan. Telogin liikevaihto oli 16 miljoonaa euroa vuonna 2014.

Lisätietoja:
Netel: Erik Salling, CEO, tel.: +46 (0)8 444 7400, e-mail: erik.salling@netel.se
Telog: Ari Asikainen, tj, puh.: +358 50 367 6755, e-mail: ari.asikainen@telog.fi

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite