Warning: Use of undefined constant minor - assumed 'minor' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u/u5429882/www/netel.fi/wp-config.php on line 87
Netel ja Elenia allekirjoittivat puiteurakkasopimuksen Oriveden alueelle | Netel

Julkaistu26.06.2020JulkaisijaAri Asikainen

 

Netel on allekirjoittanut puiteurakkasopimuksen Elenian kanssa. Sopimus sisältää useita jakeluverkkoprojekteja Oriveden alueella vuosien 2021 ja 2022 aikana. Mahdollisista optiokausista 2023 ja 2024 päätetään myöhemmin. Sopimukseen sisältyy myös Elenian oman valokuituverkon rakentamista.

Puitesopimus on Netelille erittäin toivottu, jo useampana vuotena toteutettujen projektikohtaisten sopimuksien jatkoksi edelleen vahvistaen kumppanuutta Elenian kanssa.

”Olemme yhdessä Elenian kanssa useita vuosia panostaneet työturvallisuuden ja laadun kehittämiseen. On hienoa, että työ kantaa hedelmää ja yhteistyömme laajenee edelleen”, kertoo Netelin Projektijohtaja Martti Piirto.

”Puitesopimus mahdollistaa kumppanuuden syventämisen ja Netelin valinta uudeksi puitekumppaniksemme vahvistaa meidän laajaa kumppaniverkostoa entisestään”, iloitsee Elenian Yksikönpäällikkö Jukka Laakso.

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite