Julkaistu22.12.2017JulkaisijaAri Asikainen

Nyt osana Netel-konsernia olemme jatkaneet suunnitellusti kasvu-uralla vuoden 2017 aikana. Tulevalle vuodelle Netel Oy:llä on ennätyksellisen vahva tilauskanta, jonka pohjalle on hyvä kehittää toimintaa edelleen.

Kiinteän verkon liiketoimintaan olemme tuoneet uutta tekemisen mallia mm. mikrosahaustekniikan osalta konsernimme Ruotsin ja Norjan volyymitoimituskokemuksien pohjalta. Asiakkaidemme kiinnostus on ollut erinomaisen vilkasta, ja Kuitu 16 pilot tehtiin menestyksellisesti Hausjärvellä.

Mobiililiiketoiminta jatkaa vahvalla tilauskannalla sekä verkon rakentamisessa että ylläpidossa. Sähköverkkoliiketoiminnasta on tullut Netel Oy:n isoin liiketoiminta 2017 aikana, ja tilauskanta on ennätyksellisen vahva jo tällä hetkellä vuosille 2018–2019.

Kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille vuodesta 2017! Hyvää Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2018!

Länsimetrossa radioverkot toimivat

Osana valtavaa Länsimetron kokonaishanketta Netel on rakentanut Länsimetro Oy:lle Virve viranomaisverkon niin, että viranomaisten kommunikointi sujuu varmasti ja tehokkaasti kaikkialla Länsimetrossa. Myös kaupallisille operaattoreille rakensimme matkapuhelinverkot älypuhelinelämää sujuvoittamaan. ”Projekti oli erinomaisen haastava todistaen, että Neteliltä onnistuu myös erikoisemmat hankkeet hyvin vaativissa ympäristöissä”, toteaa Matkapuhelinverkkoliiketoiminnasta vastaava Mika Järvinen. Netelin asiantuntijat yhdessä kokeneiden kumppaneiden kanssa varmistivat laadukkaan lopputuloksen, vaikka suunnitelmat matkan varrella muuttuivatkin useampaan kertaan.

asennustyö netel

Carunan työturvallisuuspalkinnot Netelin Robert Norrgårdille ja kumppanillemme Lounais-Suomen Verkonrakennus Oy:lle

Asiakkaamme Caruna panostaa merkittävästi työturvallisuuteen. Osana jatkuvaa kehittämistoimintaa Caruna palkitsee vuosittain työturvallisuuden alueella ansioituneita henkilöitä ja yrityksiä tai tiimejä. Vuoden 2017 henkilökohtaisen palkinnon sai Netelin Robert Norgård seuraavilla perusteluilla: ”Robertilla on hallussaan tinkimätön turvallisuusasenne, vankka kenttätyö- ja turvallisuusosaaminen sekä kyky varmistaa asioiden käytännön jalkautuminen aliurakoitsijaportaaseen asti. Hyvä käytäntö tarkistuttaa urakoitsijoiden töitä toisillaan, mikä näkyy myös laatupoikkeamien vähenemisenä”.

Yritys-/tiimisarjan turvallisuuspalkinto 2017 jaettiin Netel Oy:n aliurakoitsijayritykselle Lounais-Suomen Verkonrakennus Oy:lle myöskin vahvoilla perusteilla: ”Yritys on ollut Netel Oy:n luotettava kumppani jakeluverkkorakentamisessa Caruna Oy:n eri projekteissa. Pienyritys huolehtii henkilöstönsä ammattitaidosta, ja jokainen joutuu osoittamaan osaamisensa päivittäin sekä huolehtimaan kaikkien turvallisuudesta sähkötöissä. Lounais-Suomen Verkonrakennus Oy on jämäkkä yritys, jonka henkilöstön sanoihin ja tekoihin voi luottaa. Carunan työmaatarkastuksissa on huomattu yrityksen vahva kokemus, alan tuntemus ja henkilöstön ammattitaito sekä asianmukainen kalusto”.

Kevään 2017 aikana meillä oli koko Netelin ja kumppaniverkoston kattava työturvallisuuskampanja varmistamaan, että tuoreimmat työturvallisuusohjeet ovat hyvin ymmärretty ja varmasti myös käytännössä varmasti jalkautettu. Nämä palkinnot antavat rohkaisevaa palautetta meille jo tähän asti tehdyistä toimenpiteistä iloitsee Netel Oy:n toimitusjohtaja Ari Asikainen. Onnittelut ja isot kiitokset sekä Robertille että Lounais-Suomen Verkonrakennus Oy:lle tehdystä hienosta työstä työturvallisuuden parantamiseksi!

Netelin henkilöstöä

Isokari mastonpystytyshanke

Netel Oy:n avaimet käteen -toimituksella syntyi Vakka-Suomen Puhelimelle uusi masto Isokarin saarelle. Maston avulla kaupallisten radioverkkojen kuuluvuus paranee merkittävästi Uudenkaupungin edustan merialueella. Samalla saimme siirrettyä antenniverkot pois historiallisesta majakasta. Projektipäällikkö Mika Pulkkinen toteaa projektin olleen haastava, mutta samalla hyvin mielenkiintoinen, kun maston pystytystä tehtiin erittäin vaikeissa meriolosuhteissa ja helikopterin avulla. Saaren on monimuotoisen luontonsa vuoksi tarkoin suojeltu, jonka vuoksi myös luvitusprosessi oli erittäin haastava ja monivivahteinen. Maston pystytysvaiheessa huomioitiin lisäksi saareen vahva lintukanta.

Netel antenni Isokarin saari

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite