Julkaistu28.10.2020JulkaisijaAri Asikainen

Kymenlaakson Sähköverkko Oy (KSOY) on valinnut Netel Oy:n toteuttamaan Kesu 21-22 KVR urakka 3:n Orimattila-Hämeenkoski-Pukkila alueella. Urakan kohteena ovat 20 kV:n ja 0,4 kV sähköverkon suunnitteluun, rakentamiseen, dokumentointiin ja purkamiseen liittyvät työt. Projektin valmistelu on jo käynnistetty ja työt tullaan tekemään vuosien 2020-2022 aikana.

”Osana kumppaniverkostomme vahvistamista lähdemme luottavaisin mielin Netelin kanssa yhteistyöhön, perustuen heidän vahvoihin referensseihin ja Netelin nykyisten asiakkaiden kokemuksiin”, kommentoi sopimusta KSOY:n Yksikönpäällikkö Esa Niemelä Hankinnat ja rakennuttaminen -yksiköstä.

Uusi sopimus ja uusi asiakkuus tukevat erinomaisesti Netel Oy:n sähköverkkoliiketoiminnan hallitun kasvustrategian toteuttamista. ”Lähdemme innolla käynnistämään tätä meille tärkeää avausta KSOY:n palvelutoimittajana ja osoittamaan tekemisen kautta olevamme luottamuksen arvoinen”, iloitsee Netel Oy:n toimitusjohtaja Ari Asikainen. ”On hienoa päästä toteuttamaan hyviksi todettuja, laadun takaavia toimintatapoja uuden asiakkaan kanssa”, lisää Hankepäällikkö Jan Henriksson.

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite