Julkaistu23.10.2012JulkaisijaAri Asikainen

Tänä päivänä yhä useampi yritys ja yritysjohtaja huomioivat vihreät arvot ja niiden toteutumisen sekä oman yrityksensä että kumppaneidensa toiminnassa. Telog yhteistyössä John Nurminen Realtyn ja Darroxin kanssa kantavat vastuun ympäristön hyvinvoinnista asentamalla kiinteistöihin uusiutuvaa energiaa hyödyntävän Realgreen-monienergiaratkaisun.

Ensimmäiset aurinko- ja tuulienergiaa hyödyntävät Realgreen-monienergiaratkaisut asennettiin lokakuussa  Nurmijärvi Cargo Terminal Oy:n kiinteistön katolle Telogin toimesta. Realgreen-monienergiaratkaisu tuottaa aurinko- ja tuulivoimalla sähköä, joka ensisijaisesti käytetään kyseisen kiinteistön omaan tarpeeseen ja mahdollinen ylijäävä sähkö syötetään takaisin verkkoon.

– Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että John Nurminen Realty valitsi kotimaisen uusioenergia osaajan yhteistyökumppanikseen RealGreen-monienergiaratkaisuun, kertoo Darrox Oy:n toimitusjohtaja Kari Wahlroos.

Telogin toimesta kiinteistöön asennettiin nykyaikaista energiateknologiaa sisältävät aurinkopaneelit ja tuulivoimala, jotka on suunniteltu nimenomaan vaativiin pohjoismaisiin olosuhteisiin. Realgreen-energiaratkaisuun on saatavilla lisäpalvelu, jonka avulla asiakkaille voidaan välittää Internet-palvelun kautta reaaliaikainen uusiutuvan energian käyttöaste kiinteistössä. Tämä on tulevaisuutta jokaisessa kiinteistössä.

– Liiketoimintamme energia- ja ympäristöystävällisyys ovat kunnia-asioitamme ja se, että pääsemme niitä aidosti toteuttamaan asiakasprojekteissamme nyt ja tulevaisuudessa, sanoo Telogin toimitusjohtaja Jukka Kapela.

Lisätietoja:
Jukka Kapela, toimitusjohtaja, Telog Oy
Puh. 050 506 6757, sähköposti: jukka.kapela(at)telog.fi

Kari Wahlroos, toimitusjohtaja, Darrox Oy
Puh. 050 412 3452, sähköposti: kari.wahlroos(at)darrox.fi

Tapani Raunio, toimitusjohtaja John Nurminen Realty Oy
Puh. 050 555 5591, sähköposti: tapani.raunio(at)johnnurminen.com

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite