Julkaistu18.03.2014JulkaisijaAri Asikainen

Telog Oy on tehnyt uudet yhteistyösopimukset Turku Energia Sähköverkot Oy:n ja Vaasan Sähköverkko Oy:n kanssa. Molemmat nyt tehdyt sopimukset sisältävät alueellisen sähkönjakeluverkon maakaapeloinnin rakentamisen materiaaleineen.

Turku Energia Sähköverkot Oy vastaa Turku Energian sähköverkko-omaisuuden hallinnasta ja kehittämisestä, verkon toimitusvarmuudesta ja verkkopalvelusta. Telogin Turku Energia Sähköverkot Oy:n  kanssa tekemä sopimus sisältää Turun Hirvensaloon rakennettavan uuden asuinalueen Iso-Haarlan sähköistämisen. Telog toimittaa projektin Turku Energialle avaimet käteen –palveluna, jolloin asiakas saa laadukkaan kokonaisvaltaisen palvelun todella helposti.

– Sopimukset sekä Turku Energia Sähköverkot Oy:n että Vaasan Sähköverkko Oy:n kanssa ovat osa Telog Energialiiketoimintayksikön kasvustrategiaa. Meillä on  strategiana laajentua merkittäväksi toimittajaksi myös tällä saralla, sanoo Jukka Kapela, johtaja, Telog Energialiiketoimintayksikkö.

Vaasan Sähköverkko Oy:n jakeluverkko kattaa Vaasan, Mustasaaren, Laihian, Maalahden, Korsnäsin, Vöyrin ja Närpiön pohjoisosan alueet. Vaasan Sähköverkko Oy vastaa alueen jakeluverkon kunnossapidosta, käytöstä ja vikapäivystyksestä, sähköverkkojen suunnittelusta ja rakennuttamisesta sekä mittauspalvelujen tuottamisesta. Telogin kanssa tehty sopimus kattaa Vähäkyrön keskustan maakaapeloinnin materiaaleineen ja ilmakaapelien purkamiset.

– Molemmat projektit ovat jo työnalla ja vahvistavat entisestään Telogin markkina-asemaa sähkön maakaapelointimarkkinassa, kertoo Jukka Kapela.

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite