Julkaistu26.06.2014JulkaisijaAri Asikainen

Santa Monica Networks Oy ja Telog Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen koko maan kattavasta asennus- ja laitevaihtopalvelusta. Yhteistyömallin avulla Santa Monica Networks pystyy tarjoamaan laiteasennuksia sekä toimittamaan asiakkailleen jatkossa nopean vasteajan vaihtolaitepalvelua entistä laajemmalla alueella. Telog huolehtii paikan päällä laitevaihdosta ja vianselvitykseen liittyvistä toimenpiteistä Santa Monica Networksin teknisen tuen koordinoimana

Santa Monica Networks Oy on turvallisiin tietoverkkoihin keskittynyt asiantuntija, jolla on käytössään paras teknologia, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Asiakkaamme ovat Suomessa työskenteleviä valveutuneita päättäjiä ja asiantuntijoita, jotka tarvitsevat nopeaa reagointia ja heille omistautuvaa ihmistä. Tarjoamme kansainväliseen tarpeeseen kehitetyt, kilpailukyvyn varmistavat ja vaikeimmatkin verkko- ja konesaliratkaisut, kuitenkin aina helpossa muodossa.

Telog Oy on valtakunnallinen tietoliikenneverkkojen sekä uusiutuvan energian ja energian siirron projektinjohtotalo, joka ravistelee alan perinteisiä toimintamalleja. Verkostoituneen liiketoimintamallinsa ansiosta Telog tarjoaa laadukkaan, helpon ja ketterän avaimet käteen -palvelun asiakkailleen.

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite