Julkaistu14.09.2015JulkaisijaAri Asikainen

Telog allekirjoitti 14.9.2015 Carunan Lounais-Suomen alueelle merkittävän raamisopimuksen sähkönjakeluverkkojen rakentamisesta seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Sopimus on osa Carunan solmimaa 150 miljoonan euron arvoista puitesopimusta sähköverkkonsa luotettavuuden ja säävarmuuden parantamiseksi Lounais-Suomen ja Satakunnan alueilla seuraavan kolmen vuoden aikana.

Sopimus sisältää KVR-urakalla alueellisia keski- ja pienjänniteverkon saneeraus ja rakentamisprojekteja Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Sopimus astuu voimaan heti ja ensimmäisten projektien suunnittelut käynnistyvät välittömästi.

– Menestyminen Carunan kilpailuttamassa sopimuskokonaisuudessa on meille hieno ja tavoiteltu voitto, joka vahvistaa edelleen Telogin strategian mukaista voimakasta kasvua sähkönjakeluverkkojen merkittävänä valtakunnallisena urakoitsijana. Sopimuksen pituus ja laajat projektikokonaisuudet antavat meille sekä kumppaniverkostollemme Lounais-Suomessa erinomaisen työkuorman seuraavalle kolmelle vuodelle sekä mahdollistaa toimintamme pitkäjänteisen kehittämisen edelleen, kertoo Telogin Energialiiketoiminnan johtaja Jukka Kapela.

Lue lisää Carunan sähköverkon kehittämisohjelmasta investointiohjelmineen.

Lisätietoja:

Telog Oy
Energialiiketoiminnanjohtaja Jukka Kapela, 050-5066757 jukka.kapela@telog.fi tai
Toimitusjohtaja Ari Asikainen 050-3676755 ari.asikainen@telog.fi
www.telog.fi

Caruna Oy
Toimitusjohtaja Ari Koponen, puh. 050 453 1254 tai
Johtaja, omaisuudenhallinta Timo Jutila, puh. 050 453 6016
www.caruna.fi

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite