Julkaistu26.05.2014JulkaisijaAri Asikainen

Telog Oy on tehnyt uuden palvelusopimuksen TDC Oy Finland:n kanssa. Nyt tehty sopimus sisältää radiolinkkien rakentamis-, purku- ja asennuspalveluita. Sopimukseen on myös liitettävissä muita palveluita.

 

TDC. Yritysten operaattori, jolle palvelu on ykkösasia. Luotettavat data- ja viestintäratkaisut häivyttävät etäisyyksiä, tehostavat prosesseja ja kutistavat kuluja. Tavallisten työntekijöiden arkipäivään ne tuovat uutta joustavuutta. Suomen toiseksi suurimmaksi yritysverkkojen tarjoajaksi kasvanut TDC tarjoaa vahvan teknisen ja projektiosaamisen ohella markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen. Palvelujohtajuudesta kertovat Suomen tyytyväisimmät yritysasiakkaat (EPSI Rating, laajakaistapalvelut, 2010, 2011, 2012 ja 2013). Pohjoismaisen TDC-konsernin liikevaihto oli vuonna 2013 noin 3,3 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 9 400. Lisätietoa: www.tdc.fi.

Telog Oy on valtakunnallinen tietoliikenneverkkojen sekä uusiutuvan energian ja energian siirron projektinjohtotalo, joka ravistelee alan perinteisiä toimintamalleja. Verkostoituneen liiketoimintamallinsa ansiosta Telog tarjoaa laadukkaan, helpon ja ketterän avaimet käteen -palvelun asiakkailleen.

Lisätietoja:
TDC Oy FINLAND, Jarmo Paavola, +358 50 994 2324, jarmo.paavola@tdc.fi
Telog Oy, Kimmo Sulkanen, +358 50 356 3903, kimmo.sulkanen@telog.fi

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite