Warning: Use of undefined constant minor - assumed 'minor' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u/u5429882/www/netel.fi/wp-config.php on line 87
Telog Verkosto-messuilla | Netel

Julkaistu08.12.2016JulkaisijaAri Asikainen

 

Verkosto-messut järjestetään 25.–26.1.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tällä kertaa pureudumme taajama-alueiden tiedonsiirto haasteisiin ja niiden optimaaliseen toteuttamiseen.

Molempina päivinä 15:00-15:30 paneudumme aiheeseen pintaa syvemmälle myös tietoiskujen merkeissä (Tietoiskualue 1, A-halli).

 

Uutta valokuiturakentamiseen 
Tietoliikenneinfrastruktuuri on parhaillaan valtavan muutoksen edessä. Lähes joka paikassa törmää ajatuksiin, miten verkkojen toimintavarmuus ja nopeus pystyvät täyttämään lähitulevaisuuden vaatimukset. 5G ja IoT edellyttävät huippunopeita ja laadukkaita yhteyksiä laitteiden ollessa jatkuvasti yhteydessä verkkoon ja toisiinsa. Kuluttajista valtaosa asuu vieläkin heikkojen yhteyksien varassa kaupunkien taajamissa, joissa rakentamisen haitta on pystyttävä minimoimaan. Tuomme nyt Ruotsin valloittaneen tekniikan myös Suomeen. 
CEO Ari Asikainen, Telog Oy

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite