Julkaistu27.10.2014JulkaisijaAri Asikainen

Telog Oy on voittanut Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän julkisesti kilpailuttaman Lasten- ja naistensairaalan viranomaisverkon järjestelmäurakan. Projektissa toteutetaan viranomaisverkko uuteen sairaalarekennukseen, joka on kooltaan 16000 m2. Projekti aloitetaan pikapuoliin ja se valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Telog:lla urakkakilpailun voitto tukee vahvassa kasvussa olevaa sisäverkkoliiketoimintaa ja luo samalla pohjan hyvän asiakassuhteen laajentamiselle. Tavoitteenamme onkin sisäverkkoliiketoimintamme nostaminen merkittäväksi tukijalaksi sekä luoda mahdollisuus yhteisverkkojen käytön laajentamiselle, toteaa Kimmo Sulkanen.

 

Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä tarjoaa erikoissairaanhoidon palveluja 20 jäsenkuntansa noin 226 000 asukkaalle yhteistyössä perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kanssa. Sairaanhoitopiirin sairaalat sijaitsevat Porissa, Raumalla ja Harjavallassa ja näiden lisäksi psykiatrian toimipisteitä on useilla eri paikkakunnilla. Kehitysvammaisten erityishuoltoa tarjoavat Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa ja toimipisteet useilla eri paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 3800 henkilöä.

Telog Oy on valtakunnallinen tietoliikenneverkkojen sekä uusiutuvan energian ja energian siirron projektinjohtotalo, joka ravistelee alan perinteisiä toimintamalleja. Verkostoituneen liiketoimintamallinsa ansiosta Telog tarjoaa laadukkaan, helpon ja ketterän avaimet käteen -palvelun asiakkailleen.

 

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite