Julkaistu22.05.2014JulkaisijaAri Asikainen

Nyt solmittu sopimus sisältää Telogin toimittamat projektipalvelut, laitepakettien hallinta- ja asiakaskonfigurointi, asennus- ja asennuskoordinointi sekä huoltopalvelut Theren ratkaisuille.

There Corporation Oy:n on suomalainen teknologiayhtiö, joka kehittää tuotteita ja palveluita kotitalouksien energiatehokkuuden hallintaan ja parantamiseen. Theren ratkaisut perustuvat automaatioon, olemassa olevien lämmitysjärjestelmien optimointiin ja sähkön tuntihinnoitteluun hyödyntämiseen. Ratkaisuilla on mahdollista säästää merkittävästi kodin lämmityskustannuksissa. Theren tuotteita on toimitettu Suomessa muutaman vuoden ajan ja kokemusten mukaan ne säästävät energiakustannuksissa jopa 30 % – eli satoja euroja vuodessa. Theren ratkaisuissa olevan ohjauksen ansiosta niillä on myös ympäristöä säästävä vaikutus.

Telog tuottaa avaimet käteen -palveluna ratkaisujen asennukset logistiikkaratkaisuista asennukseen ja ylläpitoon saakka. Sopimus täydentää erinomaisesti Telogin valittua strategiaa olla mukana kehittämässä palveluja energiatehokkaamman yhteyskunnan hyväksi. Theren tuotteet ovat myös osana Telogin omaa Ekosähköpalvelua Aurinkoenergia-ratkaisujen mittaroinnin ja raportoinnin osalta.

There Corporation Oy:n toimitusjohtaja Juha Stenbergin mukaan palvelusopimus mahdollistaa valtakunnallisen korkealaatuisen palvelun toimittamisen loppukäyttäjille, joka on erittäin tärkeätä Therelle ja Theren ratkaisujen myyntikanaville.

Telogin Energia liiketoimintayksikön johtaja Jukka Kapela näkee merkittäviä mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaa ympäristöä säästävässä liiketoiminnassa yhdessä There Corporation kanssa. On myös hieno päästä rakentamaan yhteistyötä laajalla palveluvastuulla yhden lupaavimman teknologiayhtiön kanssa.

 

There Corporation kehittää ja myy jakelukanavien kautta kotitalouksiin energiatehokkuus- ja energianhallintaratkaisuja. Ratkaisumme tarjoaa reaaliaikaisen energiakulutuksen seurannan, energiankäytön optimoinnin ja huomattavia kustannussäästöjä. Jakelukanavina on energiayhtiöitä ja palveluntarjoajia Skandinaviassa ja Euroopassa.

Telog Oy on kehittynyt reilussa neljässä vuodessa merkittäväksi tietoliikenne- ja energiaverkkojen sekä ratkaisujen toteuttajaksi uudella innovatiivisella verkostomaisella projektinjohtomallillaan. Yhtiö on kasvanut strategian mukaisesti n. 20 M€:n liikevaihdon  yhtiöksi. Yhtiön  kasvua haetaan  jatkossakin  voimakkaasti nykyisten liiketoimintojen palveluja laajentamalla ja panostamalla uusiin liiketoimintoihin kotimaassa sekä kansainvälistymällä.

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite