Julkaistu11.06.2014JulkaisijaAri Asikainen

Pyhänet Oy ja työyhteenliittymä TYL Telog Oteran solmivat valokuituverkon maanrakennussopimuksen Kärsämäen alueen verkon osalta. Urakka kattaa noin 300 kilometrin verkkokokonaisuuden, työt TYL käynnisti välittömästi ja kokonaisuus rakennetaan valmiiksi vuoden 2014 loppuun mennessä.

Pyhänetin toimitusjohtaja Hanne Nivala on tyytyväinen sopimuksen syntymiseen ja erityisesti nopeaan töiden käynnistymiseen. Hankkeella on tukipäätösten takia kireä aikataulu, urakoijalta tarvitaan joustavaa toimintaa yhteistyössä rakennuttajan kanssa tavoitteen saavuttamiseksi. Uskon TYL sopimuksen kautta tavoitteen saavuttamiseen yhteen hiileen puhaltamalla loppuvuoden aikana.

TYL Telog Oteran vahvistaa tällä sopimuksella asemaansa yhtenä johtavista valokuituverkkojen urakoijista Suomessa. Haluamme tehdä työmme aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Olen iloinen että myös Pyhänetin tarpeisiin olemme pystyneet rakentamaan toimivan paketin, toteaa Telog Oy:n toimitusjohtaja Ari Asikainen.

PyhäNet toimii verkonrakentajana ja operaattorina Pyhäjärven ja Kärsämäen alueilla, ottaen erityisesti huomioon alueen asukkaiden ja yritysten tarpeet sekä kehittäen toimintaa alueen elinvoimaisuuden parantamiseksi.

Lisätietoja hankkeesta: www.pyhanet.fi

TYL Telog Oteran on Telog Oy:n ja Oteran Oy:n työyhteenliittymä, joka on perustettu valokuituverkkojen kokonaisvaltaisten projektien urakointiin. TYL:ssä yhdistyy erinomaisesti Telogin vankkumaton telealan ammattitaito ja Oteranin maanrakennuksen erikoisosaaminen sekä molempien tinkimätön projektinjohtokokemus.

Pyhanet Karsamaki allekirjoitus k2 06062014

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite