Julkaistu18.12.2014JulkaisijaAri Asikainen

Vuosi 2014 on ollut toistaiseksi vauhdikkain valokuituverkkojen rakentamisen vuosi Työyhteenliittymä Telog Oteranille (TYL). Alkukesästä päästiin rakentamaan täydellä vauhdilla Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:n verkkoa, myös Asikkalan Kuitukanavan verkon rakentaminen jatkui suunnitelmien mukaisesti, näiden lisäksi saimme uuden merkittävän asiakkaan Pyhänetistä.

 

Keski-Suomen Valokuituverkot Oy hallinnoi ja toimittaa Keski-Suomeen seutukuntiensa asukkaille ja yrityksille valokuituverkkoa sekä uuden sukupolven verkkopalveluita. Kyseessä on yksi Suomen suurimmista seutuverkoista.

Työyhteenliittymä Telog Oteran jatkoi  valokuitutekniikalla toteutettavien huippunopeiden verkkoyhteyksien kokonaisvaltaisenta toteuttamista Konneveden, Kyyjärven, Multian, Kannonkosken, Pihtiputaan ja Toivakan kuntien alueella. Jatkoa tähän avaimet käteen –toimituksena toteutettavaan hankkeeseen seuraa 2015 niin runkoverkon laajentamisen, kuin liityntäverkon rakentamisen osalta.

Asikkalan Kuitukanavan projekti vahvisti TYL:n asemaa myös pienten ja keskisuurien hankkeiden toteuttajana. Toimintamallimme istuu hyvin myös pienemmille ja nopealiikkeisille hyvin ohuella omalla organisaatiolla toimiville toimijoille.

Pyhänetin Kärsämäen verkko tuli tilauskirjaamme myöhään alkukesästä, mutta saumattomalla yhteistyöllä asiakkaan kanssa saimme toteutettua 2014 sovitut ja suunnitelman mukaiset yli 200 km valokuituverkkoa.

 

Työyhteenliittymä Oteranin kanssa on osoittautunut erittäin vahvaksi toimijaksi, molempien yrityksien vahvuudet on saatu palvelemaan asiakkaiden etua. Oteran tuo peliin vankan maanrakennusosaamisen ja Telog teleteknisen tietämyksen. Molempien verkostomallinen toimintamalli vahvalla projektinjohtokulttuurilla on toiminut loistavasti vaativissa hankkeissa Ulvila Pekan komennossa, tuumii tyytyväisenä Telogin Ari Asikainen.

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite