NETEL LYHYESTI

Netel – innovaattori, edelläkävijä ja raja-aitojen kaataja.

Netel perustettiin vuonna 2000 Ruotsissa rakennusyhtiö Peabin tytäryhtiöksi vastaamaan telerakentamisen projektinhallinnasta. Ensimmäiset toimintavuodet Netel keskittyi kokonaan uuden teleinfran tuotantoon, mutta tänään tarjoamme asiakkaillemme täydellisiä toimitusratkaisuja ja avaimet-käteen -palveluja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Netel-konsernissa on 400 työntekijää 25 eri toimistossa Pohjoismaissa sekä 1400 kokoaikaista alihankkijaa. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 153 miljoonaa euroa.

Suomessa Netelin juuret ovat Telog Oy:n menestyksekkäässä kasvutarinassa, joka sai alkunsa 2010. Olemme valtakunnallinen tietoliikenneverkkojen ja uusiutuvan energian ja energian siirron projektinjohtotalo, joka ravistelee alan perinteisiä toimintamalleja ja toimii vastuullisena yrityksenä luotettavien kumppaneidensa kanssa. Verkostoituneen toimintamallinsa ansiosta Netel tarjoaa laadukkaan, helpon ja ketterän Avaimet käteen -palvelun asiakkailleen. Tämä ei ole vain sanahelinää, vaan yrittäjän selkäytimessä oleva toimintamalli, joka laajan ja vankan kokemuksen avulla on hiottu huippuunsa.

Telog Oy:n henkilöstö jatkaa nyt Netel Oy:n nimen alla tietoliikenne- ja sähköverkkojen suunnittelua, rakentamista ja ylläpitoa. Henkilöstömme koostuu alan parhaista projektinjohto-osaajista ja toiminnan kehitys- ja laadunvarmistustiimistä. Netelin toiminta-ajatuksena on jatkuva toiminnan kehittäminen yhdessä asiakkaan kanssa. Haastetaan luutuneita toimintamalleja ja yhdessä asiakkaiden kanssa kehitetään proaktiivisesti toimintaa laadukkaammaksi ja tehokkaammaksi.

Netel Oy toimii itsenäisistä sähkö-, tele- ja tietoliikennealan palveluntarjoajista koostuvan mittavan kumppaniverkostonsa kanssa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa.

Netel Oy käsittää neljä liiketoiminta-aluetta: Kiinteä tietoliikenne- ja Sähköverkot sekä Matkapuhelinverkot, pientyöt ja ylläpito. Liiketoimintayksiköistä ja palveluistamme löydät lisätietoja näiltä sivuilta.

Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite