JOHTORYHMÄ

Ari Asikainen,
toimitusjohtaja

Arilla on pitkä ja vankka kokemus verkkojen rakennuttamisesta ja verkkoliiketoiminnasta Radiolinjalta ja Nokialta, myöhemmin Nokia Siemens Networksiltä. Nykyisessä roolissaan Netelin toimitusjohtajana Arin huikea kokemus valjastetaan kokonaisuudessaan asiakkaiden, kumppaneiden ja omien työntekijöiden hyödyksi. Vapaa-aikaansa Ari viettää perheensä sekä lentopallon ja museoikäisten moottoripyörien parissa.

Jukka Kapela,
liiketoimintajohtaja, kiinteä tietoliikenne- ja sähköverkot

Ennen Neteliä Jukka vastasi isoista, valtakunnallisista projektikokonaisuuksista niin verkon rakennuttamismaailmassa kuin teräsrakentamisen puolella. Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen oli tärkeää silloin ja on entistä tärkeämpää Jukan nykyisessä roolissa Netelin Kiinteä tietoliikenne- ja Sähköverkkoliiketoiminnan vetäjänä. Jukka viihtyy vapaa-ajallaan lasten harrastusten ja liikunnan parissa.

Mika Järvinen,
liiketoimintajohtaja, matkapuhelinverkot ja pientyöt & ylläpito

Mika on toiminut Telog Services Oy:n toimitusjohtajana ohjaamassa Telog-ryhmän kenttätoimintaa ja kehittämässä uusia ratkaisuja sekä tekniikoita. Ennen Telogia hän on vastannut tietoliikenneverkkojen kenttäpalveluista, ylläpidosta sekä suunnittelusta. Vahva kokemus tietoliikennealalta tukee loistavasti nykyistä roolia Netelissä. Vapaa-ajalla Mika keskittyy perheeseensä, poikien jääkiekkoharrastuksiin sekä päästelee kitarallaan ilmoille riffejä.

Petra Narko,
hallintopäällikkö

Netelin henkilöstö- ja yleishallinnosta vastaava Petra pitää langat käsissä vuosien kokemuksella vastaavista tehtävistä. Hallinnon lisäksi vastuualueeseen kuuluvat myös IT-asiat, markkinointi ja sopimukset. Petran vapaa-aika kuluu pitkälti perheen parissa puuhaillessa ja kuntoillessa.

Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite