VERKOSTO

Kumppaniverkostomme tarvitsee lisää osaajia. Liity menestyvään joukkoomme.

Netelin ainutlaatuisen liiketoimintamallin ketteryys ja tehokkuus perustuu huippuammattilaisista, itsenäisistä sähkö-, tele- ja tietoliikennealan palveluntarjoajista rakentuvaan joustavaan kumppaniverkostoon. Unohtamatta laadukkaita materiaalitoimittajia.

Etsimme jatkuvasti uusia pk-sektorin yrityksiä palveluiden tuotantoverkostoomme. Kiinnostuitko? Toimiiko yrityksenne tietoliikenne- tai energiatoimialojen ratkaisujen ja palveluiden parissa? Tai oletteko toimialamme materiaalitoimittaja? Ethän ohita tätä ainutlaatuista tilaisuutta liittyä alati kasvavaan kumppanijoukkoomme. Menestytään yhdessä.

Jos olet yrittäjä tai yrittäjähenkinen, sekä kiinnostunut toimimaan tietoliikenteen, uusiutuvien energiamuotojen ja energian siirtoverkkojen parissa mielenkiintoisissa työtehtävissä kumppaninamme, ota meihin yhteyttä. Tarvitsemme myös uusia materiaalitoimittajia. Kerro mitä osaatte tai teillä on tarjota ja mitä haluatte tehdä.

Tällä hetkellä haemme aktiivisesti kasvumme tueksi lisää kumppaneita tuleviin Sähköverkon projekteihimme. Mikäli olet kunnianhimoinen yrittäjä tai yrittäjäksi aikova Sähköverkojen suunnittelija, asentaja tai maanrakentaja niin ota yhteyttä!

Lähetä lyhyt kuvaus osaamistanne, tuotteistanne, palveluistanne ja referensseistänne Timo Immoselle sähköpostitse timo.immonen@netel.fi.

Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite