JOHTORYHMÄ

Ari Asikainen,
toimitusjohtaja

Arilla on pitkä ja vankka kokemus verkkojen rakennuttamisesta ja verkkoliiketoiminnasta Radiolinjalta ja Nokialta, myöhemmin Nokia Siemens Networksiltä. Nykyisessä roolissaan Netelin toimitusjohtajana Arin huikea kokemus valjastetaan kokonaisuudessaan asiakkaiden, kumppaneiden ja omien työntekijöiden hyödyksi. Vapaa-aikaansa Ari viettää perheensä sekä lentopallon ja museoikäisten moottoripyörien parissa.

Stefan Ljunglin,
liiketoimintajohtaja, kiinteä tietoliikenne- ja sähköverkot

Ennen Netelin Suomen organisaatioon liittymistä Stefan teki pitkän uran kansainvälisissä teleliikenneverkkojen rakentamiseen liittyvissä projektinjohtotehtävissä, joissa korostui yhteistyö eritaustaisten ihmisten kanssa. Analyyttinen ja rauhallinen asenne, kanssakäymistaidot sekä viimeiset vuodet liiketoiminta-alueen tuotannon vetäjänä antavat vankan perustan toimia Netelin Kiinteän ja Sähköverkkoliiketoiminnan vetäjänä. Työn ulkopuolella Stefan harrastaa ulkoilua ja liikuntaa ja hänelle tärkeää on perheen ja ystävien kanssa vietetyt hetket.

Mika Järvinen,
liiketoimintajohtaja,
matkapuhelinverkot ja pientyöt & ylläpito

Mika on toiminut Telog Services Oy:n toimitusjohtajana ohjaamassa Telog-ryhmän kenttätoimintaa ja kehittämässä uusia ratkaisuja sekä tekniikoita. Ennen Telogia hän on vastannut tietoliikenneverkkojen kenttäpalveluista, ylläpidosta sekä suunnittelusta. Vahva kokemus tietoliikennealalta tukee loistavasti nykyistä roolia Netelissä. Vapaa-ajalla Mika keskittyy perheeseensä, poikien jääkiekkoharrastuksiin sekä päästelee kitarallaan ilmoille riffejä.

Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite