Matkapuhelinverkot

Telog Matkapuhelin verkot – kaikki palvelut yhdeltä toimittajalta!

Matkapuhelinverkot vastaa radioverkko-operaattoreiden muutostyö- ja rakentamistarpeiden toteuttamisesta vahvan oman projektinjohto-, suunnittelu- ja tukiasema-/ siirtoyhteysoperointiorganisaation toimesta. Toimintaamme ohjataan hyviksi kehitettyjen ja jatkuvasti kehitettävien tietojärjestelmien ja prosessien avulla. Datayhteyksien käytön ja liikennenopeuksien kasvaessa muutostyö- ja rakentamistarpeet muodostuvat tiheämmin pienemmille maantieteellisille alueille ja sisälle kiinteistöihin pienempinä kokonaisuuksina, joten tietojärjestelmällä ohjattu tehokas prosessimainen toimintamalli on yksi vahvuuksistamme. Kentällä tapahtuvat työt toteutamme valtakunnallisesti mutta paikallisesti laajan Telog sertifioidun kumppaniverkostomme toimesta. Palvelut toimitetaan räätälöidysti asiakastarpeen mukaan suunnittelusta käyttöönottoon asti.

Olemme toimineet Telogin perustamisesta asti globaalien laitevalmistajien ja kotimaisten operaattoreiden projekteissa osana heidän kokonaistoimituksiaan. Olemme osoittaneet toimintamallimme toimivuuden ja varmistaneet laadukkaat toimitukset, joten asiakasprojektimme jatkuvat edelleen ja asiakassuhteemme laajenevat ja tiivistyvät jatkuvasti.

Matkapuhelinverkot on joustava yksikkö ja aina valmiina mukautumaan nykyisten tai uusien asiakkaidemme tilanteisiin ja tarpeisiin.

Edelläkävijä palveluksessasi, olethan yhteydessä.

Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite