Pientyöt ja ylläpito

Telog – kaikki palvelut yhdeltä toimittajalta!

Pientyöt ja ylläpito yksikkömme käsittää läpileikkauksen Telogin palveluista. Toteutamme tekniikkariippumattomasti päivittäisasennukset tietoliikenne- sekä sähköverkkojen parissa.

Valtakunnallinen asennus- ja ylläpitoverkostomme ennaltaehkäisee sekä poistaa häiriöt nopeasti ja ammattitaidolla. Lähtökohtanamme on aina häiriötiheyden vähentäminen asiakkaamme verkossa.

Sisäverkkopalvelumme mahdollistaa kiinteistöjen rakennuttajien keskittymisen omaan liiketoimintaansa. Telog hoitaa kaiken hankesuunnittelusta käyttöönottoon ja ylläpitoon. Korkeatasoisen suunnittelun ja asennuksen tuloksena käyttäjät saavat laadukkaan ja häiriöttömän sisäverkon. Lisätietoja sisäverkoista ja palveluistamme saat osoitteesta sisaverkot.fi

Logistiikka yksikkömme tuottaa tehokasta ja nopeaa palvelua valtakunnallisesti. Ketterän verkostomme ansiosta olemme aina siellä missä toiminta tapahtuu lyhyt- tai pitkäaikaisesti.

Teknistä varastopalvelua toimittava logistiikkakeskuksemme Seinäjoella mahdollistaa esikasaus- sekä konfigurointipalvelut jo ennen laitteiden kentälle toimittamista.

Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite