LOGISTIIKKA

Telog Keskusvarasto – logistinen kokonaisratkaisu!

Telog tarjoaa kokonaisratkaisun materiaalitarpeiden logistiikkapalveluihin koko Suomen alueella. Telog logistiikkapalvelut vastavaat laadukkaasti ja kustannuksia säästäen koko materiaaliketjun tarpeista aina hankinnasta esiasennuksiin ja rahteihin asti, tarvittaessa suoraan asennuskohteelle.

Telog Keskusvarasto sijaitsee Seinäjoella, jonka lisäksi on alueellisia jakeluvarastoja eri puolilla Suomea. Seinäjoella sijaitseva varastotila skaalautuu asiakastarpeiden ja -projektien mukaisesti. Varastointi tapahtuu nykyaikaisessa varastohotellissa, jossa on runsaasti korkeaa hyllytilaa. Telogin asiakkailla on mahdollisuus saada asiakasliittymä varasto-ohjelmistoon, jonka avulla voi tarkastella varastosaldoa reaaliajassa tai tilata Telogin varastolta tuotteita.

Telog Keskusvaraston kautta virtaa kuljetuksia päivittäin yli 700 kohteeseen ympäri Suomen. Kuljetuksia ja tavaravirtaa ohjaa sähköinen tiedonhallintajärjestelmä Provinet. Moderni kuljetuskalusto on varustettu ajoneuvopäätteillä ja GPS-seurantalaitteilla.

Kiinnostuitko? Ota Telogiin yhteyttä ja mietitään yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu. Telog logistiikan yhteystiedot löydät täältä.

Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite