Julkaistu09.03.2018JulkaisijaAri Asikainen

 

Netel ja Caruna vahvistavat yhteistyötä uudella puitesopimuksella sähkönsiirron toimitusvarmuuden parantamiseksi Etelä-Suomen alueella.

Sopimus kasvattaa yhteistyötä yhtiöiden välillä työnalla olevien puitesopimuksien lisäksi. Alueellisesti sopimus laajentaa Netelin  urakointivastuita nyt myös Etelä-Suomen alueen osalle. Sopimus on arvoltaan yhteensä noin 15 M€ seuraavan kolmen vuoden aikana sähköverkon maakaapelointi urakoiden osalta.

”Jatkuva panostuksemme tuotantoprosessiin, laadunvalvontaan ja työsuojelun kehittämiseen tuottaa tulosta myös kilpailukyvyssämme. Siitä merkkinä uusi sopimus laajentaa toimintaamme maantieteellisesti nyt myös Etelä-Suomen alueelle ja kasvattaa yhteistyötämme Carunan kanssa merkittävästi. ”, kertoo Netel Oy:n Sähkö- Ja kiinteät televerkot johtaja Jukka Kapela.

Vuonna 2017 Netel toteutti Carunan sähköverkon maakaapelointi projekteja yhteensä noin 1000 km, Koillismaalla, Etelä-Pohjanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa.

 

Lisätietoja:

Johtaja, Sähköverkot Jukka Kapela, puh. 050 506 6757 jukka.kapela@netel.fi
Toimitusjohtaja Ari Asikainen, puh. 050 367 6755 ari.asikainen@netel.fi

 

Caruna on Suomen suurin sähkönsiirtoon keskittyvä yritys, joka vastaa 670 000 yksityis- ja yritysasiakkaan sähkönjakelusta Uudellamaalla, Hämeessä, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pohjanmaalla, Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla, Lapissa ja Joensuussa. Carunassa työskentelee noin 280 henkilöä ja lisäksi yhtiö työllistää yhteensä 2 000 työntekijää verkonparannusprojekteissa eri puolilla Suomea. Caruna panostaa vahvasti säävarman verkon rakentamiseen ja investoi vuosittain yli 200 miljoonaa euroa sähköverkon kehittämiseen sekä taajama- että haja-asutusalueilla. Lisätietoja: www.caruna.fi

 

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite