Julkaistu04.01.2017JulkaisijaAri Asikainen

Haemme maanrakentamisen ammattilaista vahvistamaan kasvavaa Kiinteä tele- ja Sähköverkot -liiketoimintaamme

Olet jo kannukset ansainnut arvostettu projektipäällikkö/työpäällikkö maanrakennusprojektien vastuullisena vetäjänä. Työmoraalisi on korkea ja saavutat projektien tavoitteet tinkimättömästi. Uusimmat maanrakennustekniikat ja koneohjaukset sekä kaupunkialueella olevat rakennuskohteet ovat sinulle tuttuja. Haluat aktiivisesti tuoda ja kehittää uusia työmenetelmiä. Maanrakennuksen hankinta ja sopimuskumppaniverkostomme kasvattaminen valtakunnallisesti kuulostaa sinusta mielenkiintoiselta haasteelta.

Soveltuva koulutus esim. Maanrakennus- tai Yhdyskuntatekniikan insinööri/DI

Edellytämme yli 5 vuoden kokemusta maanrakennusprojektien johtamisesta, tarjouslaskennasta ja hankinnasta.

Aikaisempi kokemus kaapelointi- ja yhdyskuntatekniikan projekteista lasketaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään sähköpostitse Tuotantopäällikkö Stefan Ljunglinille (stefan.ljunglin@telog.fi) viimeistään 15.2.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Stefan Ljunglin 0400-887059 ja Kiinteä tele- ja Sähköverkko -liiketoiminnan johtaja Jukka Kapela 050-5066757 tai jukka.kapela@telog.fi.

Telog Oy on pohjoismaalaiseen Netel-konserniin kuuluva, Suomessa ja Virossa toimiva tietoliikenne- ja sähkönsiirtoverkkojen kokonaistoimittaja, joka ravistelee alan perinteisiä toimintamalleja. Olemme toteuttaneet jo yli 2500 km maakaapelointiprojekteja Suomessa ja tilauskantamme on vahva myös tuleville vuosille. Verkostoituneen liiketoimintamallinsa ansioista Telog tarjoaa laadukkaan, helpon ja ketterän avaimet käteen-palvelun asiakkailleen. Lue lisää www.telog.fi ja www.netel.se

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite