Julkaistu12.06.2020JulkaisijaAri Asikainen

Haemme liiketoiminnan kasvaessa projektinjohto-organisaatioomme Projektipäällikköä vastaamaan mobiili-, Virve- ja monioperaattoriverkkoprojekteista ja osaksi tiimiä rakennuttamaan verkkoja. Toimipisteenäsi  on Helsingin toimistomme Konalassa.

 

Vastuihisi kuuluu projektien toteuttaminen ottaen huomioon asiakastyytyväisyyden, taloudelliset tavoitteet ja suunnitellun aikataulun, täyttäen samalla työturvallisuus- sekä laatuvaatimukset. Käytössäsi on omat asiantuntijat, kumppaniverkosto sekä osaavan ja avoimen projektinjohto-organisaation tuki. Osallistut myös aktiivisesti uusien projektien myyntiin sekä kumppaniverkoston jatkuvaan kehittämiseen ja laajentamiseen.

 

Omaat teknisen koulutuksen, rakennusmaailman prosessit ja kokemusta sinulle on kertynyt jo vastaavasta työstä vähintään muutaman vuoden verran. Olet rohkea ja omatoiminen työssäsi, ja kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kesken. Palat myös halusta kehittää itseäsi ja osallistut mielelläsi kehityshankkeisiin.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Mika Järvinen (mika.jarvinen@netel.fi / 050 3455509) tai Ari Asikainen (ari.asikainen@netel.fi / 050 3676755).

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen mika.jarvinen@netel.fi viimeistään 9.8.2020.

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite