Julkaistu11.09.2017JulkaisijaAri Asikainen

Netel ja Caruna vahvistavat yhteistyötä uudella puitesopimuksella sähkönsiirron toimitusvarmuuden parantamiseksi Lounais-Suomen ja Satakunnan alueella

Sopimus vankistaa jo käynnissä olevien runkosopimuksien myötä hiottua yhteistyötä alueella.  Meneillään olevien puitesopimuksien tapaan uusi sopimus koostuu erillishankkeista, joissa vanhaa ilmajohtoverkkoa puretaan ja tilalle rakennetaan luotettavaa ja säävarmaa maakaapeliverkkoa.

Sopimus on erittäin merkittävä koko Netel-konsernille. ”Se vahvistaa Carunan ja Netelin pitkäjänteistä yhteistyötä”, toteaa Netel konsernin toimitusjohtaja Ove Bergkvist.

”Käynnistimme ensimmäisen tehostetun verkonparannushankkeen Lounais-Suomen ja Satakunnan verkkoalueillamme vuonna 2014. Sähköverkon maakaapelointi on pitkällä aikavälillä kestävin ratkaisu, ja maakaapeloinnin tulokset alkavat näkyä etenkin taajamissa”, kertoo Carunan toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyyny.

”Olemme käsitelleen asiakkailtamme saamaamme palautetta ja painotamme entistä enemmän asiakastyytyväisyyttä kaikessa tekemisessämme. Osana sitä olemme nyt suoritetussa kumppaneiden valinnassa korostaneet erityisesti työn laatua”, kertoo omaisuudenhallinnasta vastaava johtaja Timo Jutila.

Netel ja Caruna puitesopimus 2017

Lisätietoja:

Johtaja, Sähköverkot Jukka Kapela, puh. 050 506 6757 jukka.kapela@netel.fi
Toimitusjohtaja Ari Asikainen, puh. 050 367 6755 ari.asikainen@netel.fi

Caruna on Suomen suurin sähkönsiirtoon keskittyvä yritys, joka vastaa 669 000 yksityis- ja yritysasiakkaan sähkönjakelusta Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla, Lapissa sekä Satakunnassa. Carunassa työskentelee noin 280 henkilöä ja yhtiö työllistää suoraan yhteensä 2 000 työntekijää eri puolilla Suomea. Caruna panostaa vahvasti säävarman verkon rakentamiseen ja investoi vuosittain noin 200 miljoonaa euroa sähköverkon kehittämiseen. Carunan omistavat suomalaiset eläkevakuutusyhtiöt Keva (12,5 %) ja Elo (7,5 %) sekä kansainväliset infrastruktuurisijoittajat First State Investments (40 %) ja OMERS Infrastructure (40 %). Lisätietoja: www.caruna.fi

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite