Julkaistu22.12.2022JulkaisijaAri Asikainen

Valokuituyhtiö Valoo Täyskuitu rakentaa tulevina vuonna toimintavarman ja salamannopean nettiyhteyden kymmeniintuhansiin suomalaisiin koteihin. Kyseessä on pitkän linjan investointi Suomen tiedonsiirron varmuuteen, turvallisuuteen ja kestävyyteen. Vuoden 2023 alusta alkaen yksi verkkojen rakennuskumppaneista on Netel Oy. Neljälle vuodelle tehdyn sopimuksen arvo on noin 40 M€.

Netel Oy vastaa avaimet käteen -toimituksesta, joka koostuu verkon suunnittelusta, projektinjohdosta ja rakentamisesta sekä liittymien toimittamisesta.

”Meidän tavoitteemme on kasvaa Suomen johtavaksi valokuitutoimijaksi ripeällä aikataululla. Nyt tehty sopimus on yksi askel tällä tiellä, jota olemme edenneet jopa suunniteltua nopeammin. Julkaisemme lähiviikkojen aikana useita vastaavia sopimuksia, joilla olemme varmistaneet toimitusvarmuutemme tulevina vuosina. Netel on meille tärkeä kumppani tavoitteidemme saavuttamisessa”, sanoo Valoon toimitusjohtaja Tommi Linna.

 

”Tämä sopimus on Netelille erittäin tärkeä ja mieluisa, on hienoa olla Valoon mukana kehittämässä Suomelle toimivaa ja turvallista tietoliikenneinfraa vastuullisesti. Tämä yhteistyö vahvistaa Netelin roolia yhtenä merkittävimmistä valokuituverkkojen rakentajista Suomessa sekä takaa meidän osaavalle ja omistautuneelle omalle tiimille vahvan työkannan tuleville vuosille. Samalla saamme työllistettyä merkittävän määrän olemassa olevia ja uusia yhteistyökumppaneita ja yhdessä heidän kanssaan edelleen kehittää tehokkaita työmenetelmiä”, Netelin toimitusjohtaja Ari Asikainen toteaa.

 

Lisätietoja:

Valoo Täyskuitu: toimitusjohtaja Tommi Linna, p. 044 5577 555, tommi.linna(a)valoo.fi

Netel Oy: toimitusjohtaja Ari Asikainen, p. 050 3676755, ari.asikainen(at)netel.fi

Valoo Täyskuitu on suomalainen valokuituyhtiö, jonka toiminta-ajatuksena on rakentaa digitaalisen yhteiskunnan perusinfrastruktuuriin kuuluva valokuituyhteys kaikkiin Suomen koteihin. Lue lisää osoitteesta valoo.fi.

Netel-konserni on tietoliikenne- ja sähkönsiirtoverkkojen asiantuntija pohjoismaissa, Saksassa ja Britanniassa vuodesta 2000. Suomessa Netel Oy työllistää valtakunnallisesti suoraan 50 henkilöä ja kumppaniverkostonsa kautta noin 400 henkilöä mobiili-, valokuitu- ja sähköverkkohankkeissa. Lue lisää osoitteesta netel.fi

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite