Julkaistu17.02.2020JulkaisijaAri Asikainen

Netel Oy (ex Telog Oy)  perustaja Jukka Kapela on päättänyt siirtyä uusien haasteiden pariin Kiinteät Tele-ja Sähköverkot liiketoiminnan johtajan roolista. Jukan tehtävät ottaa vastaan liiketoimintayksikön pitkäaikainen tuotantojohtaja Stefan Ljunglin. Jatkossa Jukka jatkaa taustalla Netel Oy:n kehittämistä Stefanin ja Arin tukena Liiketoiminnan kehittäjän roolissa. Vetovastuu siirtyy Jukalta Stefanille välittömästi, mutta käytännössä handover tapahtuu asteittain kevättalven ja kevään kuluessa.

”Netel Oy on juuri täyttänyt 10 vuotta ja yhtiö on kehittynyt suunnitelmien mukaisesti ottaen paikkansa markkinasta yhtenä merkittävimmistä verkkourakoinnin yhtiöistä liikevaihdon ollessa noin 30 M€.  Uusi liiketoimintamallimme Verkostoitunut Projektinjohtomalli otettiin hyvin vastaan markkinoilla, ja olemme kyenneet osoittamaan sen tehokkuuden verrattuna perinteiseen liiketoimintamalliin alalla. Tässä kohtaa on hyvä antaa vastuun kasvaa yhtiön organisaatiossa ja itse siirtyä sivummalle. Liiketoiminta jää vahvoihin ja kokeneisiin käsiin, jota tuen taustalla sovittujen vastuiden mukaisesti. Haluan kiittää kaikkia asiakkaita, yhteiskumppaneita ja henkilökuntaa erittäin hienosta ja mielenkiintoista ajasta Netel Oy kasvussa”; kertoo Jukka Kapela.

Netel Oy toimitusjohtaja Ari Asikainen;  ”kiitän Jukkaa työstä yhtiön kokonaisvaltaisen kehityksen eteen sekä mahdollisuudesta tehdä vastuiden muutokset suunnitelmallisesti. Toivotan lämpimästi Stefan Ljunglin tervetulleeksi uudeksi liiketoimintayksiön johtajaksi Kiinteät Tele- ja Sähköverkot yksikköön. Stefan on jo vuosia kehittänyt liiketoimintaa Jukan kanssa tuotantojohtajana ja antanut vahvat näyttönsä liiketoiminnan edelleen rakentamisessa. Olen varma, että tällä muutoksella yhtiö kykenee kehittymään seuraavaan vaiheeseen suunnitelmien mukaisesti. ”

Lisätietoja yhtiön Toimitusjohtaja Ari Asikainen.

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite