Julkaistu07.02.2014JulkaisijaAri Asikainen

Telog Oy hakee kokenutta projektipäällikköä sähköverkkojen rakennuttamistehtäviin.

Odotamme vankkaa kokemusta erityisesti KJ- ja PJ-maakaapelointiverkkojen rakennuttamisesta, tarjouslaskennasta ja hankinnoista.  Tunnet kuin omat taskusi mm. Tekla Nis ja PowerGrid suunnittelujärjestelmät, sekä töiden tilaus- ja ohjaustyökalu HeadPowerin.  Hallitset hyvin alan tekniikat ja työkokonaisuudet suoritteineen. Hyvän markkinatuntemuksen lisäksi  tiedät markkinoiden vahvat toimijat aina suunnittelusta toteutukseen ja  ylläpitoon.

Olet kunnianhimoinen innovaattori, joka haluaa aina saavuttaa tavoitteet, vaikka siihen hetkittäin tarvitaan paljon työtä. Asiakkaillemme tuotat vain parasta palvelua ja autat heitä kehittämään omaa liiketoimintaansa. Uudet tekniikat ovat suuri intohimosi ja mietit jatkuvasti uusia tapoja tehdä asioita vielä fiksummin.

Tarjoamme voimakkaasti kasvavassa yrityksessämme reilut ja innostuneet työkaverit, varmasti riittävästi haasteita ja kilpailukykyiset edut. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja saat täyden tuen tavoitteisiin pääsemiseksi koko henkilökunnaltamme. Sijaintipaikkakuntasi voi olla joku toimistoistamme – Helsinki, Seinäjoki, Turku tai Jyväskylä.

Liity tiimimme ja tule tekemään kanssamme aikamme menestystarinaa!

Jäikö jokin seikka mietityttämään, lisätietoja saat Energiayksikön johtajalta Jukka Kapelalta joko puhelimitse 050 5066757 tai sähköpostitse jukka.kapela@telog.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus kera CV:n  viimeistään 24.2.2014  osoitteeseen jukka.kapela@telog.fi.

 

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite