Julkaistu29.10.2015JulkaisijaAri Asikainen

Turku, Hki, Tre, Jkl tai Sjk » Telog Oy

Telog Oy on Netel Groupiin kuuluva valtakunnallinen tietoliikenne– sekä sähkösiirtoverkkojen suunnittelua, rakentamista sekä ylläpitoa toimittava projektinjohtomallilla toimiva yritys. Verkostoituneen liiketoimintamallinsa ansiosta Telog tarjoaa laadukkaan, helpon ja ketterän avaimet käteen -palvelun asiakkailleen. Lue lisää yrityksestä osoitteesta www.telog.fi.

Netel Group on pohjoismainen kiinteiden ja langattomien verkkojärjestelmien rakentamiseen ja ylläpitoon keskittynyt konserni. Netelillä on n. 200 omaa työntekijää 15 toimistossa Pohjoismaissa sekä 800 alihankkijoiden henkilöä Pohjoismaissa. Netel Groupin liikevaihto oli n. 850 miljoonaa kruunua vuonna 2014. Lisää konsernista osoitteessa www.netel.se.

Energialiiketoimintayksikkömme kasvaessa haemme nyt
Sähkönjakeluverkkojen pääsuunnittelija ja suunnittelijoita
Sijaintipaikkakuntasi voi olla Turku, Helsinki, Tampere, Jyväskylä tai Seinäjoki

Pääsuunnittelija

Vastaat sähköverkkoprojektiemme suunnittelusta kokonaisuudessaan sisältäen tarjous- ja toteutusvaiheen suunnittelua, valmiiden suunnitelmien tarkastamista, suunnittelun kehittämistä ja suunnittelukumppaneiden ohjaamista projektipäälliköidemme tukena. Toimit myös sähköverkkojen suunnittelijoiden esimiehenä.

Olet vahvan osaamisen ja kokemuksen omaava sähköverkkojen suunnittelun ammattilainen. Sinulla on rohkeutta tarttua haasteisiin, kunnianhimoa oppia uutta sekä halua kehittää toimintaamme jatkuvasti asiakkaidemme eduksi. Esimieskokemus vastaavista tehtävistä sekä hyvät neuvottelutaidot ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta.

Suunnittelija

Tehtäviisi sisältyy monipuolisia ja vastuullisia sähköverkkoprojektien suunnittelutehtäviä tarjous- ja toteutusvaiheissa sekä yhteistyötä projektien eri sidosryhmien kanssa.

Olet kehittymishaluinen, ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen sähköverkkojen suunnittelun ammattilainen tai tulevaisuuden huippuosaaja. Tartut eteen tuleviin haasteisiin rivakasti ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Pääsuunnittelijan ja suunnittelijan tehtävissä menestyminen edellyttää:

– kokemusta Tekla Nis – ja Headpower-järjestelmistä
– käytännön sähköverkkojen suunnittelukokemusta keskijännite- ja pienjänniteverkoista reittisuunnittelun sekä sähköisen suunnittelun osalta
– soveltuvaa sähköalan tutkintoa
– tarjouslaskentakokemus ja suunnittelun alihankinnan osto-osaaminen katsotaan eduksi

 

Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään ma 9.11.2015 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä tai Telogista yrityksenä antaa Energialiiketoiminnan johtaja Jukka Kapela, p 050 506 6757 tai jukka.kapela@telog.fi.

HAE TEHTÄVIÄ

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite