Julkaistu14.06.2016JulkaisijaAri Asikainen

Sähköverkot liiketoiminta on ottanut isoja askelia eteenpäin kuluneen vuoden aikana. Henkilökuntamme on lisääntynyt sekä projektipäällikkö että sähköverkon suunnittelijoiden toimesta useilla henkilöillä. Olemme onnistuneet saamaan erittäin osaavaa ja motivoitunutta  henkilökunta toteuttamaan sähköverkot liiketoiminnan kasvua. Toiminnallisesti sähköverkkojen suunnitteluosaamisen lisääntyminen Telogiin sisälle mahdollistaa jatkossa vastuullisempien ja laajempien sähköverkkojen projektien toteuttamisen asiakkaille aina hankesuunnittelusta lähtien. Keskitetty sähköinen suunnittelu kaikista projekteista varmistaa myös laadukkaat ja yhdenmukaiset suunnitelmat asiakkaidemme vaatimusten mukaisesti.

Kesä tulee olemaan työntäyteinen usean projektin edetessä suunnitellusti käyttöönottovaiheiseen kesän aikana Lounais-Suomessa, Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla. Pohjanmaalla ja Koillismaalla olemme saaneet suunnittelun nyt hyvään vauhtiin ja pääsemme aloittamaan kaivuut elokuussa maankäyttö ja sijoituslupien palauduttua. Pyrimme aktiivisesti kehittämään tuotantoprosessiamme ja useita muutoksia olemme jo tehneet kuten sähköisen suunnittelun toteutus omalla henkilökunnalla sekä kokeilleet uusia kaivuutekniikoita kuten salaojakonetta hyvällä menestyksellä. Kesän pilotointeihin kuuluu myös maatutkaus sekä oman toiminnanohjausjärjestelmän kehittäminen edelleen. Haluamme olla rohkea ja innovatiivinen toteuttaja sähköverkkojen investoinneissa asiakkaillemme ja asiakkaidemme hyödyksi.

Haemme edelleen lisää kumppaneita tukemaan kasvuamme maastosuunnittelun, maanrakennuksen ja sähkötöiden osalta.  Jos olet kiinnostunut liittymään kasvavaan Telog sähköverkot tiimiin kumppaniksi niin olethan yhteydessä meihin.

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite