Julkaistu11.10.2012JulkaisijaAri Asikainen

Stanley Security Oy ja Telog Oy sopivat uudenlaisesta yhteistyökumppanuudesta turvajärjestelmien asentamiseksi Suomessa.

Stanley Security on Suomessa markkinajohtaja teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden alalla. Telog Oy tarjoaa uuden ja tehokkaan toimintatavan tietoliikennerakentamisen ja uusiutuvan energian projektinjohtamisessa yli kolmensadan asennus- ja logistiikka-asiantuntijansa voimin. Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvat työt sisältävät pääasiallisesti teollisuuden, kaupan ja yhteisöjen rakennuksiin ja tiloihin tehtäviä turvapalveluasennuksia, jotka liittyvät muun muassa kulunvalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitin-, tuotesuojaus-, paloturva- ja henkilöturvajärjestelmiin.

– Nyt allekirjoitettu sopimus tuo Stanleylle uudenlaisen yhteistyökumppanuuden valtakunnallisesti ja mahdollistaa Stanleyn kasvutavoitteet turvajärjestelmien projektitoimituksissa ympäri Suomen, kertoo Stanleyn Securityn Operations Manager Hannu Uuspelto.

– Yhteistyö Stanley Securityn kanssa mahdollistaa meille pääsyn kasvavien teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden maailmaan. Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota Stanley Securitylle uudenlaista ja laadukasta projektinjohtopalvelua kera kumppaneidemme osaamisen ja ammattitaidon, sanoo Telog Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kapela

Lisätietoja:
Jukka Kapela, toimitusjohtaja, Telog Oy
Puh. 050 506 6757

Hannu Uuspelto, Operations Manager, Stanley Security Oy
Puh. 0400 214 535

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite