Warning: Use of undefined constant minor - assumed 'minor' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u/u5429882/www/netel.fi/wp-config.php on line 87
Telog sähköverkot liiketoiminta vahvistui uusilla osaajilla | Netel

Julkaistu23.02.2016JulkaisijaAri Asikainen

Robert Norrgård on aloittanut S1-sähkötöiden johtajana ja projektipäällikkönä 11.1.2016. Hänen toimipisteensä sijaitsee Telogin Turun toimistossa, osoitteessa Kärsämäentie 35. Robert tuo vahvaa kokemusta sähköverkkojen rakennuttamisesta, laadun valvonnasta ja erityisosaamista merikaapeliprojekteista.

Telogin sähköverkkojen suunnittelutiimissä on aloittanut Toivo Nivala ja Niko Sipiläinen. Heidän toimipisteensä sijaitsee Telogin uudessa Tampereen toimipisteessä, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 2. Telog ja KS-verkostopalvelu ovat tehneet konsulttisopimuksen sähköverkkojen suunnittelusta. KS-verkostopalvelu, Toivo ja Niko keskittyvät sähköverkkojen suunnitteluun, alihankitun suunnittelutyön laadunohjaamiseen ja kehittämiseen.

Uudet tiimimme jäsenet vahvistavat Telogin kasvavaa Sähköverkot -liiketoimintaa ja tukevat erityisosaamisalueillaan laadukkaiden sähköverkkoprojektien toteuttamista, kertoo Sähköverkot -liiketoiminta yksikön johtaja Jukka Kapela.

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite