Julkaistu16.01.2013JulkaisijaAri Asikainen

Telog Oy uudistaa organisaatiotaan ja jakaa liiketoimintansa kahteen eri yksikköön: Tietoliikenne ja Energia.  Uudistuksen myötä Telog vastaa entistä paremmin asiakastarpeisiin kahden eri teknologiakokonaisuuden näkökulmista ja tuottaa asiakkailleen jatkossa entistä innovatiivisempia ja asiakkaan tarpeet huomioivia palvelukokemuksia. Uudet yksiköt aloittavat toimintansa 1.3.2013.

Tietoliikenneyksikkö keskittyy tietoliikenneverkkojen projektitoteutuksiin kokonaisvastuullisella palvelukokonaisuudella ja elinkaariylläpitopalveluihin. Telog on saavuttanut lyhyessä ajassa merkittävän markkina-aseman toimialalla. Asiakkailta saadun hyvän palautteen myötä, Telog on valmis ottamaan seuraavat merkittävät askeleet palvelukokonaisuuden laajentamisen suhteen, myös kansainvälisesti.

Energiayksikkö keskittyy uusiutuvan energian sekä energiaa tuottavien, välittävien ja säästävien ratkaisujen kokonaisvaltaiseen projektinjohtamiseen ja palveluiden tuottamiseen avaimet käteen -toimituksina. Telog uskoo vahvasti sekä säävarman sähköverkon että uusiutuvan energian ratkaisujen ja älysähkösovellusten markkinoiden rajuun kasvuun ja verkostoihin perustuvan liiketoimintamallinsa kilpailukykyyn ko. markkinassa.

Tietoliikenneyksikön vetäjäksi on nimitetty Ari Asikainen ja Energiayksikköä vetää Jukka Kapela, joka jatkaa myös Telog Oy:n toimitusjohtajana.

– Ari Asikaisen nimittäminen Telogin Tietoliikenneyksikön vetäjäksi tukee meidän tavoitteita kasvaa maantieteellisesti ja antaa mahdollisuuden palveluprosessien laajentamiselle. Arin aiempi kokemus verkko- ja palveluliiketoimintojen kansainvälisenä johtajana vahvistaa voimakkaasti organisaatiotamme. Uusi Tietoliikenneyksikkömme saa todella vahvan osaajan kehittämään ainutlaatuista liiketoimintakonseptiamme seuraavaan vaiheeseen, sanoo Jukka Kapela.

Telogin Tietoliikenneyksikön vetäjäksi valitulla Ari Asikaisella on vankka kokemus verkkojen rakennuttamisesta ja verkkoliiketoiminnasta Radiolinjalta ja Nokialta, myöhemmin Nokia Siemens Networksiltä. Viimeisimpänä Ari on toiminut mobiilioperaattori Cubion teknologiajohtajana.

– Olen intoa täynnä liittyessäni Telogin kovien ammattilaisten joukkoon.  Vankan kokemukseni kautta tuon panokseni Telogin voimakkaan kasvustrategian toteuttamiseen. Myös alalle uuden, asiakkaille näkyvää ja tuntuvaa lisäarvoa tuovan toimintamallin edelleen kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa tuo kipinää töihin, kertoo Ari Asikainen.

Lisätietoja:
Jukka Kapela, toimitusjohtaja, Telog Oy
Puh. 050 506 6757, sähköposti: jukka.kapela(at)telog.fi

 

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite