Julkaistu17.12.2012JulkaisijaAri Asikainen

Telog Oy, valtakunnallinen tietoliikenneverkkojen ja uusiutuvan energian projektinjohtotalo, joka ravistelee alan perinteisiä toimintamalleja, on valittu Kasvuväylä-ohjelmaan. Kasvuväylä on ELY-keskusten, Finnveran, Finpron, Patentti- ja rekisterihallituksen, Suomen Teollisuussijoitus Oy:n ja Tekesin yhteinen palvelu. Kasvuväylä on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on suunnitelmissa hakea kasvua kansainvälisestä liiketoiminnasta.

– Kasvuväylä tukee ainutlaatuisen verkostoituneen projektinjohtotoimintamallimme laajentamista strategiamme mukaisesti myös ulkomaille, sanoo Telogin toimitusjohtaja Jukka Kapela.

Kasvuväylän avulla yritykset pystyvät pitkäjänteisesti ja entistä vaivattomammin suunnittelemaan ja toteuttamaan omia kehittämistoimenpiteitään julkisia yrityspalveluja hyödyntämällä. Niiden tehokas hyödyntäminen auttaa yritystä saavuttamaan asetetut kasvutavoitteet. Kilpailukykyinen kotimainen liiketoiminta antaa pohjan kansainvälistymiselle. Kasvuväylään valittavilla yrityksiltä edellytetään olemassa olevaa, taloudellisesti kannattavaa liiketoimintaa kotimaassa ja halua vahvan kasvun hakemiseen kansainvälisiltä markkinoilta

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite