Julkaistu24.09.2013JulkaisijaAri Asikainen

Telog Oy ja Elenia Oy kertoivat kesäkuussa yhteistyösopimuksesta. Nyt yhteistyö laajenee säävarman sähköverkon toteuttamisesta Kalajoelle ja Padasjoelle.

Elenia Oy on sähköverkkoyhtiö, joka palvelee 410 000 kotitalous-, yritys- ja yhteiskunta-asiakasta yli sadan kunnan alueella Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Elenia parantaa sähkönjakelun varmuutta Elenia Säävarma -hankkeissaan maakaapeloimalla sähköverkkoa turvaan myrskyiltä, ukkosilta ja lumikuormilta ja täten varmistaa luotettavamman sähkönjakelun asiakkailleen.

Nyt Telogin kanssa tehty sopimus sisältää Elenia Säävarman sähköverkon toimittamisen Kalajoen Pohjankylään ja Padasjoelle, sekä siellä olevan ilmaverkon purkamisen. Telog toimittaa projektin Elenialle avaimet käteen –palveluna, jolloin asiakas saa laadukkaan kokonaisvaltaisen palvelun todella helposti. Telogin uusi, innovatiivinen verkostomainen projektinjohtomalli sopii erinomaisesti tämän kaltaiseen projektiin, joka sisältää 20 kV liityntäverkon maakaapeloinnin, aina luvituksista asennuksiin.

– Telog Oy:n Energialiiketoimintayksikön tavoitteena on kasvaa säävarman sähköverkon toteuttajana markkinajohtajaksi Suomessa. Nyt Elenian kanssa tehty sopimus tukee kasvutavoitteitamme valtakunnallisena jakeluverkkojen toteuttajana, sanoo Jukka Kapela, Telog Energialiiketoiminnan johtaja.

 

Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite