Ekosähköpalvelu

Telog Ekosähköpalvelu – koko palvelu yhdeltä toimittajalta!

Yhteiskuntamme ja kiinteistöt tarvitsee toimiakseen paljon energiaa. Nyt on toimittava ja siirryttävä sanoista tekoihin, jotta tulevaisuudessakin energiaa voidaan tuottaa luontoystävällisesti, taloudellisesti ja turvallisesti.

Telog toteuttaa kiinteistöösi tuottavat, säästävät ja ohjaavat ratkaisut kokonaispalveluna. Investoi nyt ekologiseen viihtyisyyteen, joka lisää kiinteistösi arvoa, mutta samalla pienentää kiinteitä kustannuksia.

Liity kokonaisvaltaisen Telog Ekosähköpalvelun käyttäjäksi ja saat seuraavaa:

  • Sähkölaskusi pienenee
  • Olet ympäristöteknologian edelläkävijä
  • Kiinteistöstäsi tulee ekologisempi
  • Olet tekemässä vihreämpää tulevaisuutta
  • Kiinteistösi arvo nousee

Telog Ekosähköpalvelu sisältää:

  • Tarpeen mukaan optimoidun aurinkopaneelikokonaisuuden
  • Energian kulutuksen optimoinnin ja seurannan kohdekohtaisesti
  • Kokonaisvaltaisen valaistusratkaisun

Ohessa sekä esitteestämme löydät tietoa Telog Ekosähköpalvelun eri osakokonaisuuksista. Palvelumme tuotetaan yhdessä huolella valittujen yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Aurinkopaneelikokonaisuus

Telog Ekosähköpalvelun sisältämä aurinkopaneelikokonaisuus on kotimainen, tyylikäs, laadukas ja viimeisimmän alan teknologian mukainen.

Kiinteistösi sähkölasku voidaan pienentää merkittävästi ryhtymällä tuottamaan aurinkosähköä. Aurinkosähkö lisää omavaraisuuden lisäksi myös toimintavarmuutta – aurinkosähkö on erinomainen varavoimanlähde, joka turvaa yrityksesi kriittiset toiminnot.

Kun aurinkopaneeleiden avulla rakennetaan aurinkosähköjärjestelmä, voidaan energiaa tuottaa järkevästi ja ilman CO2-päästöjä. Aurinkosähköjärjestelmään kuuluu paneeleiden lisäksi yleisesti invertteri, akku (tarvittaessa), johdotukset, kaapleoinnit sekä joskus säätimet, joiden avulla paneeleiden asentoa voidaan säädellä esimerkiksi vuorokauden- tai vuodenajan mukaan parhaimman mahdollisen sähkötehon tuottamiseksi.

Telog toimittaa aurinkosähköjärjestelmän kohdekohtaisesti suunniteltuna, asennettuna ja dokumentoituna tarpeiden mukaisesti.

Energian kulutuksen optimointi ja seuranta

Energian kulutusta optimoidaan ja reaaliaikaisesti seurataan kotimaisella älysähköjärjestelmällä. Verkkopohjaisen ratkaisun avulla voidaan ohjata kiinteistön omaa sähkönkulutusta ja hyödyntää pörssisähkön hinnanvaihteluja reaaliajassa. Toimintaa voi seurata päätelaitteella etäyhteyden kautta. Älyohjaus toimii asennuksen jälkeen automaattisesti, eikä käyttäjän tarvitse ohjata toimintaa tai edes muuttaa asetuksia kesä-/talviasentoihin.

Kokonaisvaltainen valaistusratkaisu

Led-teknologiaan perustuva energiatehokas ja kokonaisvaltainen valaistusratkaisu rakennetaan tarvekartoituksen pohjalta avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamamme valaistusratkaisu on ekoteko, joka pienentää kiinteistön valaistuksen energiankulutusta jopa 80 %. Lopputuloksena on valaistusjärjestelmä, joka on täydellisesti mukautettu käyttäjänsä toimintoihin tehokkailla, turvallisilla ja pitkäikäisillä ratkaisuilla.

Ota yhteyttä

Olethan empimättä yhteydessä, jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme!

Lataa esite